Aktivitetskampanjen Sykle til jobben 2023

Nå kan du melde deg på årets største aktivitetskampanje Sykle til jobben. All aktivitet teller! Gratis deltakelse og mulighet til å vinne fine premier! - Klikk for stort bildeNå kan du melde deg på årets største aktivitetskampanje Sykle til jobben. All aktivitet teller! Gratis deltakelse og mulighet til å vinne fine premier!

I år har kampanjen 50-årsjubileum. Den røde tråden gjennom disse årene har vært og er fortsatt folkehelse, fellesskap, bærekraft, glede og sunt konkurranseinstinkt. Den viktigste gevinsten? Mer aktivitet, mer energi og mindre utslipp. 

Du kan delta alene eller på lag med kolleger, naboer og venner. Lørenskog kommune betaler deltakelse for kommunens innbyggere og ansatte, samt ansatte i bedrifter med adresse i Lørenskog. Om du er student, hjemmeværende eller av en eller annen grunn ikke er i jobb, kan du fortsatt delta.

I Lørenskog kommune trekkes hver uke gavekort på kroner 500 blant de som har registrert minimum tre aktiviteter forutgående uke. Hovedpremien er gavekort på kroner 2000. Dette trekkes blant de som har registrert minimum tre aktiviteter hver uke gjennom kampanjen. Nedre aldersgrense 15 år. 

Er du klar? Du kan finne mer informasjon og melde deg på her. Kampanjen starter 3. mai, men du kan allerede nå registrere aktivitet. Tjuvstart er den sikreste starten!

Kampanjen koordineres i Lørenskog av Frisklivssentralen. Har du spørsmål, kan de rettes til e-post frisklivssentralen@lorenskog.kommune.no eller ring 907 12 563.