Frivillighetskonferansen 2023

Hvor går grensen? Er frivillig arbeid løsningen på velferdsutfordringer? Velkommen til årets frivillighetskonferanse i Lørenskog for frivillige, kommuneansatte og politikere.

Portrett av Eugene Guribye - Klikk for stort bildeEugene Guribye

Det blir spennende og inspirerende foredrag av forsker Eugene Guribye, gruppeoppgaver og diskusjoner, og utdeling av Lørenskogs frivillighetspris!

Tid og sted

Lørenskog hus, i Vasshjulet i 2. etasje

Tirsdag 5. desember kl. 16.30-19.30
Mat/mingling fra kl. 16.30, programstart kl. 17.00

Påmelding

Påmelding innen 1. desember via denne påmeldingslenka.

Programmet

Eugene Guribye leder oss gjennom konferansen, og vil blant annet snakke om utfordringer ved grenser og gråsoner mellom frivillig arbeid og offentlig ansvar. Hva skal til i praksis for å få til samskaping med frivilligheten, og ikke minst hvordan kan man trå helt feil? Det legges deretter opp til gruppeoppgaver og diskusjoner rundt temaet, og avsluttes med utdeling av frivillighetsprisen.

Om Eugene Guribye

Eugene Guribye er leder av Senter for praksisnær forskning og samskaping i NORCE, og har det siste tiåret gjennomført mange aksjonsforskningsprosjekter med fokus på samskaping og områdesatsinger i samarbeid mellom kommuner, frivillige organisasjoner og lokalsamfunn i Norge og Danmark. Forskningen har bidratt til å utvikle nye løsninger på området. Guribye er også en ettertraktet foredragsholder, og er en av vertene for podcasten Fremtidens kommuner som ble lansert i år.