Frivillighetskonferansen i Lørenskog - Kick off Frivillighetens år

NB! Frivillighetskonferansen er fullbooket!

Bli med på å feire frivilligheten med åpning og idemyldring om frivillighetens år, underholdning og utdeling av Lørenskogs frivillighetspris!

Hvor: Vasshjulet, Lørenskog hus
Når: 2. desember 2021 kl. 17.30 - 20.00

Vi åpner dørene kl. 17.00 med matservering og filmvisninger.

Om konferansen og påmelding

Frivillighetskonferansen i Lørenskog er en møteplass for lag og foreninger, frivillige, kommuneansatte og folkevalgte med påfyll, dialog, prisutdeling og feiring av frivilligheten.

Kommunen, frivilligsentralen og frivillighetsrådet arrangerer konferansen hvert år i begynnelsen av desember i anledning FNs dag for frivillighet.

Konferansen er gratis, men alle som vil delta må melde seg på via denne påmeldingslenken innen 28. november. Dette på grunn av smittevern og matservering. NB! konferansen er fullbooket.

Frivillighetens år i Lørenskog. Prosjektleder Birgitte Brekke

Hurra, 2022 er frivilligheten år! Frivillighetsårets engasjerte prosjektleder, Birgitte Brekke, åpner året for oss. Året skal feires av frivillige, organisasjoner, kommuner, næringsliv og andre, både nasjonalt og lokalt. Hvordan kan vi gjøre det i Lørenskog? Vi foretar en idémyldring i etterkant av Birgittes innlegg.

Le mer. Alltid. Standupkomiker André Ulveseter

Vi trenger mye fyrverkeri og inspirasjon framover etter en lang periode uten! André er en energisk komiker, med gullkorn som til tider bare renner ut. Han har holdt på med standup siden 1997, og det er bare å glede seg til mye latter og motivasjon!

Frivilligbørs Lørenskog 15. februar 2022

Romerikes første frivilligbørs på Lørenskog blir en viktig begivenhet i frivillighetsåret. Frivillighetspromotor Lillian Halvorsen gir et innblikk i hva som skal skje.

Lørenskogs frivillighetspris 2021

Hvem får frivillighetsprisen i år? Frivillighetsrådet deler ut Lørenskogs frivillighetspris.