Julaftensfeiring i Lørenskog kommune

Lørenskog kommune arrangerer i år julaften på Kjenn samfunnshus på Kjenn skole. Det er Lørenskog Norsk-Pakistansk Forening og Lørenskog frivilligsentral som står for arrangementet som er ment som et tilbud for innbyggere som ønsker noen å feire jul med.

Arrangementet er gratis, og alle deltagere må være påmeldt, inkludert barn som skal sitte ved bord og spise.

Bruk dette påmeldingsskjemaet for å melde deg på. Påmeldingsfristen er 17. desember.

Velkommen til julaftensfeiring 24. desember kl. 17.00-20.00 - Klikk for stort bilde

Vi blåser nå liv i en hyggelig tradisjon som startet for mange år siden i regi av Aslam Ahsan – innbygger, politiker og ildsjel i Lørenskogsamfunnet. Han startet opp julefeiring for enslige eldre i 1990, og gjennomførte 21 julaftensfeiringer på kulturhuset som den gangen lå på Triaden. Han mottok kongens fortjenstmedalje i gull for sin innsats som brobygger i det norske samfunnet.

Siden den gang har kommunen hatt et tilbud for eldre på Dovre bolig- og servicesenter på julaften. Nå ønsker vi å tilby en julefeiring for alle som ønsker å feire jul med andre.

Det har kommet henvendelser fra innbyggere som savner andre å feire jul med. Lørenskog frivilligsentral var glad for å kunne ta imot utfordringen, og har i samarbeid med Lørenskog Norsk-Pakistansk Forening i år gått sammen om å lage et tilbud om julaftensfeiring.

Dette tilbudet er ment for alle. Det kan være enslige i alle aldre, nyinnflyttede som har lyst å utvide nettverket sitt, og personer i mange ulike livssituasjoner som ikke har andre å feire jul med.

Arrangementet er i samfunnssalen på Kjenn skole, og foregår 24. desember fra kl. 17.00 til 20.00.

Det blir servert tradisjonell norsk julemat, og man kan også velge pakistansk mat eller en vegetarrett. Arrangementet er gratis, rusfritt, og et tilbud for alle innbyggere uavhengig av alder. Det blir musikk og underholdning, og hvem vet om nissen også kanskje dukker opp!

Har du spørsmål, kontakt Lørenskog frivilligsentral på: 67 93 44 44 eller frivillig@lorenskog.kommune.no