Tegnekonkurranse - bli med og lag kunst til Lørenskogs nye sentrumsgate, Skårersletta!

Illustrasjonstegning - Klikk for stort bildeVil du lage kunst for Skårersletta? Norconsult/Baezeni Skårersletta skal bli en hyggelig sentrumsgate med trivelige møteplasser og folkeliv. I hver ende av gata skal det være to dråpeformede steinbelagte felt som skiller gående og syklende fra kjørefeltet. Disse kaller vi «portaler». Hver av de fire dråpeformede feltene er 10 meter lange og 3 meter på det bredeste.

Vi inviterer alle innbyggere, barnehager, skoleklasser, lag og foreninger til tegnekonkurranse hvor deres bidrag kan bli til kunst i ett av feltene. Bli med og sett varige spor i Lørenskogs nye sentrumsgate. Kunsten dere har vært med på å forme vil være der i årtier fremover!

Forslaget må være en enkel og tydelig tegning eller mønster, laget i tynn eller tykk strek, eller flater. Tegningene blir utformet i gatestein. Du kan bruke mange ulike farger; hvit, lys grå, mørk grå, sort, brun, rød, gul, grønn og blågrå.

Bidrag kan utformes digitalt, tegnes på et vanlig ark, eller lages innenfor denne dråpeformen (PDF, 194 kB). Forslag kan sendes digitalt, avfotograferes med mobil, eller leveres fysisk på Visningssenteret – Framtidas Lørenskog, i 1. etasje på Lørenskog hus.

En jury med representanter for ungdommer, innbyggere, kommunen, kunstnere og landskapsarkitekt vil velge ut de tegningene som egner seg best for formålet. Når disse er valgt ut, kan du være med og stemme på din favoritt. Følg med på Lørenskog kommunes Instagram og facebookside.

Vinnerutkastene vil bli bearbeidet slik at anleggsgartner kan utføre steinleggingen høsten 2022 og våren 2023.

Forslag sendes til kunst@lorenskog.kommune.no eller leveres på Visningssenteret – Framtidas Lørenskog i 1. etasje i Lørenskog hus innen 8. mai 2022

Husk navn og kontaktinfo

Innleveringsark som kan brukes (PDF, 194 kB)

Mål og detaljer (PDF, 766 kB)