Koronaviruset tar ikke sommerferie
(09.07.2020)

 På denne siden samler vi råd og informasjon om koronaviruset (covid-19). Siden blir oppdatert fortløpende.

Totalt 146 personer i Lørenskog har fått påvist smitte av koronaviruset.  Det er en økning på 0 tilfelle siste døgn. 

Vi vil presisere at selv om vi har flere smittetilfeller nå, er det ingen som så langt er blitt alvorlige syke. De omfattende tiltakene som vi iverksetter, har til hensikt å stoppe smittespredningen. 

Har du symptomer eller spørsmål om koronaviruset?

Ring kommunens testtelefon hvis du har symptomer og ønsker avklaring på om du bør testes. Telefonnummer 67 49 50 27. Den er åpen hverdager kl. 08.30-15.00 og helg kl. 10.00-14.00

Kontakt fastlegen ved annen sykdom. Har du behov for akutt helsehjelp og ikke kommer i kontakt med fastlegen, ring legevakten på telefon 116117.

Har du blitt testet for koronavirus vil du finne resultatet av prøvene her: https://helsenorge.no/om-min-helse/provesvar

For generelle spørsmål om korona, se www.helsenorge.no, eller ring folkehelseinstituttets informasjonstelefon på telefon 815 55 015.

 Hvis du trenger tegnspråktolk til samtalen kan du bestille det her.

Råd til alle 

 • Husk god hånd- og hostehygiene.
 • Du og dine nærmeste kan omgås normalt.
  • Hvem som er «dine nærmeste» bestemmer du selv, men det bør ikke være for mange og det bør være de samme over tid!
 • Hold økt avstand til andre enn dine nærmeste.
  • Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.
  • Det bør minst være en meter mellom dere. (Avstanden fra ansikt til ansikt er aller viktigst. Hvis man står rygg til rygg, eller etter hverandre som i kø, er det mindre risiko for smitte. Der man sitter ved siden av hverandre bør det være en meter fra skulder til skulder.)             
 • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er symptomfri.
 • Har du symptomer på covid-19, bør du testes og holde deg hjemme til negativt prøvesvar foreligger OG du er symptomfri. 
(19.11.2019)

Lørenskog er en av de raskest voksende kommuner i Norge. Med flere innbyggere følger også et behov for flere barnehageplasser, skoleplasser, omsorgsboliger og infrastruktur. Her finner du de fleste av Lørenskog kommunes store bygge- og utviklingsprosjekter. Du kan også gå inn på det enkelte prosjekt via kartet som ligger nederst på siden. (Siden er under oppbygging.)

(26.08.2019)

Lørenskog kommune benytter Webcruiter som rekrutteringsverktøy, og alle våre ledige stillinger legges ut på Webcruiter.