Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Lørenskog kommune skal bygge om deler av Gamle Fjellhamar skole til barnehage med 5 avdelinger. Dette blir en grønn og romslig barnehage hvor fokuset er på gjenbruk, gode rom og et attraktivt uteområde. Barnehagen åpner høsten 2023, og har plass til ca. 100 barn i alderen 1-5 år.

To avdelinger i Lærerboligen (hvitt hus som de senere årene har blitt brukt til base) gir romslig plass for de minste barna. Lyse lokaler, med gode rom og tilpasset uteområde for de minste rett utenfor inngangen.

I paviljongen blir det 3 avdelinger med luftige lokaler og god tumleplass. I tillegg til arealene som settes av til hver avdeling har barnehagen tilgang til eksisterende rom i underetasjen. Blant annet et stort aktivitetsrom med plass til konstruksjonslek.

Uteområdet skal oppgraderes og tilpasses aldersgruppen. Lekeapparater, akebakke, beplantning og solskjerming skal gjøre den gamle skolegården til et oversiktlig og innbydende uteområde for små og store. Deler av asfaltområdene skal erstattes av mer variert underlag som gress og grus, slik at barna opplever variasjon og lekeområder tilpasset ulike aktiviteter.