Jobben min

Hver dag går nær 2500 ansatte i Lørenskog kommune på jobb for at du skal få gode tjenester. Vi sørger for vann i springen, at fortau og veier er måkt om vinteren og at det er grønt og frodig om sommeren, at elevene får god undervisning av dyktige lærere, at eldre som trenger det får omsorg og trygghet i hverdagen, at det er et rikt og variert kulturliv for både store og små. Kort sagt, en kommune er et Norge i miniatyr.

For å gi deg gode og nyttige tjenester er det en rekke yrker som er i sving daglig for at Lørenskog skal være den beste kommunen for våre innbyggere. Hele året – hele døgnet så er det noen på jobb for innbyggerne.

Derfor vil vi hver måned fremover publisere en video hvor en ansatt viser frem sin jobb og forteller om hvorfor det er bra å jobbe i Lørenskog kommune. Vi håper du vil følge oss på reisen, bli kjent med noen av de som jobber i Lørenskog kommune og kanskje lære noe nytt om kommunen din. Kanskje kan videoene også inspirere til yrkesvalg? Og kanskje du får lyst til å jobbe i Lørenskog kommune? Følg med på karrieresidene våre for ledige stillinger.

 

Februar - ingeniør

Einar er ingeniør i Lørenskog kommune og er en av flere som sørger for at du har vann i springen og at avløpsvannet går i retur til renseanlegget.

 

Januar - lærer i grunnskolen

Pernille er lærer på Solheim skole i Lørenskog. Hun er en av mange dyktige lærere som hver dag gleder seg til å møte elevene, engasjere de og se gleden deres over å lære ny kunnskap.

 

Desember - hjemmesykepleier

Madelene er hjemmesykepleier. Hver dag besøker Madelene og kollegene hennes innbyggere som trenger hjelp i hverdagen. - Vi prøver å gjøre hverdagen til våre brukere lettere slik at de kan føle mer frihet og økt livskvalitet i hverdagen, sier Madelene.

 

November - kemner

Finn Terje jobber hos kemneren i Lørenskog kommune. Han sørger for at alle betaler korrekt skatt, og krever inn penger fra de som skylder kommunen og fellesskapet penger.

 

Arealplanlegger

 

 

Oktober - barnehagelærer

Solvor er barnehagelærer på Framtida barnehage. Sammen med 20 gode kollegaer bidrar Solvår til at 100 barn har en innholdsrik hverdag med lek, læring og sosialisering. - Jeg er med på å gjøre en stor forskjell, og bidrar til å forme den generasjonen som skal vokse opp nå. Og de er fremtiden, smiler Solvår.


September - gartner

Ragnar er gartner og trives med å være ute året rundt. Sammen med sine kollegaer sørger han for at det fargerike blomster i parker og på torg. Kommunens gartnere passer også på at gresset ikke blir før høyt og at busker og trær blir beskåret. Om vinteren hjelper de til med andre sesongoppgaver som brøyting og strøing.

Fant du det du lette etter?