Oppstart 10. januar: Mylder Babysang og Mylder Småbarnsang! For barn MED foreldre.

Babysang 

Mandager kl. 11.00 (for 7mnd +) og kl. 13.00 for (0 – ca. 7 mnd)
Kurset går over seks uker, med oppstart 10. januar, 28. februar og 25. april.
I Madsensalen i 6. etg på Lørenskog hus
Kursholder musikkpedagog Sigrun Skårberg (siskar@lorenskog.kommune.no)

Arrangeres av Lørenskog musikk- og kulturskole
Pris: 500 ,-

Tilbudet er populært og vi forsøker å utvide med to grupper for våren 2022. inndelingen er tilpasset barnets utvikling, derfor står det ca 7 mnd. Noen barn starter tidlig å bevege seg, mens andre starter senere. Er du usikker på hvilken gruppe som passer for deg, ta kontakt med kursholder Sigrun

Hva er babysang?

Evnen til å oppleve og sanse musikk er medfødt. Når vi voksne synger og danser, når vi aktivt bruker musikk i samvær med barnet, gir barnet svar. På babysang har vi fokus på hvordan musikken, rytme og bevegelse kan bidra til å styrke relasjonen og knytte kontakt mellom voksen og barn. 

I sangstunden synger, spiller og danser vi. Vi bruker kjente og ukjente sanger som vi lærer etterhvert. Sangene er gamle og nye, norske og utenlandske. Vi bruker også rim og regler. Litt instrumentbruk har vi også blant annet med rytmeegg og klangstaver.

Musikk er et språk, noe udefinerbart, som ikke lar seg beskrive med ord. Møte med musikk kan være en kilde til mye glede både i tidlig barndom og senere i livet.

Bli med på babysang å gi ditt barn mulighet til å finne sitt musikalske språk!       

Småbarnssang

For barn fra 2 - 5 år
Mandager kl. 17.00 - 18.00
Kurset starter 10. januar og går over hele semesteret til 30. mai I Madsensalen i 6. etg på Lørenskog hus
Kursholder musikkpedagog Sigrun Skårberg

Arrangeres av Lørenskog musikk- og kulturskole
Pris: 1350 ,-

Bli med på småbarnssang å gi ditt barn mulighet til å finne sitt musikalske språk!              

Hva er småbarnssang?

Småbarnssang er en sangstund der barn og voksen deltar aktivt sammen og opplever musikk i en fast gruppe. Vi synger, danser, spiller, leker og beveger oss. Sangene vi lærer kan være nye eller gamle, noen kjente og noen ukjente. Vi bruker også rim og regler og blir kjent med noen instrumenter. 

På småbarnssang har vi fokus på hvordan musikken, rytme og bevegelse kan bidra til å styrke relasjonen og knytte kontakt mellom voksen og barn. 

Musikk er et språk, noe udefinerbart, som ikke lar seg beskrive med ord. Møte med musikk kan være en kilde til mye glede både i tidlig barndom og senere i livet.

PÅMELDING