Yoga

Å være oppmerksom på sin egen pust, øke bevegelighet og knytte pust og bevegelse sammen er viktig for all type dans!

 

 Dette er et åpent kurs i Yoga for alle som ønsker å ha et pusterom i uka som du kan ha fullt og helt fokus på deg selv og det å være tilstede i kroppen og nuet. Du vil lære noen pusteteknikker som kan være til stor fordel i hverdagen generelt, for å takle stress og ytre krav på en bedre måte.

Timen vil inneholde både asanas (stillinger), vinyasa ( dynamisk flyt fra stilling til stilling), pusteøvelser og avspenning. Vi kommer også til å bryte ned noen grunnleggende asanas og overganger som går igjen og jobbe grundigere med disse.

Tuva er utdannet yogalærer 200RYT i Yogaworks metoden som er en flytbasert yoga som har fokus på konkrete instruksjoner og korrekt plassering, som tar i bruk props og modifiseringer for å gi best utbytte av stillingene for alle. Yogaworks tar det beste fra de tre retningene Ashtanga, Iyengar og Desikashar.

Husk å ha med egen yogamatte + gjerne et håndkle/teppe og et mykt belte/skjerf.

Meld deg på Yoga og merk en forbedring i din bevegelighet og bevissthet på pust over dette 10-ukers kurset, med god veiledning fra yogainstruktør og dansepedagog Tuva.

Åpent for alle!

Tirsdager 18.25 - 19.25

PÅMELDING