Aktive barn - tryggere skolevei

Klikk for stort bilde 

 

 

"Aktive barn - tryggere skolevei" for høsten er avsluttet

Luhr skole er for andre året påmeldt fylkeskonkurransen i Akershus "Aktive barn - tryggere skolevei." Det skal registreres hvor mange elever som går eller sykler til skolen hver dag i to perioder av året. Den ene perioden er på høsten, uke 38-44, og den andre kommer til våren, i uke 9-14.

Det er skoler fra hele Akershus fylke som deltar, og i fjor vant en klasse fra Oppegård med deltakelse på 99 %. Vinnerklassen får en hel dag på Tusenfryd inkludert transport. I tillegg trekkes to klasser ut  og får kinobilletter til alle elever. På Luhr skole lokalt får vinnerklassen "Gå-katten" som bevis på at de er den klassen med best registrering. Forrige skoleår vant klasse 4A med en deltakelsesprosent på hele 96,2! Da er det ikke langt igjen opp til å vinne hele konkurransen i Akershus. I tillegg kommer det kan hende en liten ekstra overraskelse til årets vinner....

I samarbeid med skolens FAU oppfordrer vi alle elever til å gå til skolen i stedet for å kjøre bil. Da blir elevene mer bevisst på sin skolevei og vet hvor det er farer som lurer, de får mosjon, frisk luft og en god start på dagen sammen med venner. I tillegg oppfordrer vi alle til å bruke refleks i den mørke tida av året. 

Klikk for stort bilde