NM i litterturformidling 1
(19.10.2018)

Lørdag 27. oktober fra kl. 12.00 arrangeres NM i litteraturformidling i Lørenskog hus.

Vi gir scenen til noen av landets beste formidlere – og kårer den neste norgesmesteren! Kom og opplev litteratur på helt nye måter, vi lover en dag utenom det vanlige.

Deltakerne vurderes av en fagjury som ledes av artist, skribent og slampoet Hannah Wozene Kvam. Konferansier for dagen er Liv Gulbrandsen, som i høst formidler både Nesbø og Knausgård fra Nationaltheatrets hovedscene. Velkommen til en skikkelig litteraturfest!

Arr.: Lørenskog bibliotek i samarbeid med Fylkesbiblioteket i Akershus og Lørenskog hus

COLOURBOX2067523
(19.10.2018)

Kurs i mestring av depresjon – KID er utarbeidet for voksne som i perioder kjenner seg nedstemt eller er lett til moderat deprimert på en slik måte at det går ut over funksjonsevne og livskvalitet.

Nytt kurs starter tirsdag 8. januar 2019 (med forbehold om nok påmeldte).

Påmeldingsfrist 01.12.18.

Høstbilde colourbox 1
(18.10.2018)

Etter at høstens mange vindkast har herjet med lysløypa vår, er det mange feil som må rettes opp.

(15.10.2018)

Lørenskog kemnerkontor i samarbeid med arbeidsgiverkontrollen Øvre Romerike avholder felles dagskurs for arbeidsgivere. Temaene er valgt ut og presenteres av fagpersoner på området skatt og arbeidsgiveravgift fra Oslo kemnerkontor.

Litteraturfestivalen 1
(11.10.2018)

Litteraturfestivalen i Akershus er et unikt samarbeid mellom fylkesbiblioteket og alle folkebibliotekene i Akershus. I løpet av festivaluken kan publikum i alle aldre glede seg over 100 litterære arrangement på bibliotekene, som med noen få unntak er gratis og åpne for alle. På programmet står blant annet forfattermøter, debatter, foredrag, teaterforestillinger og utstillinger.

Litteraturfestivalen i Akershus arrangeres hvert år, siste uken av oktober – og har folkebibliotekene i Akershus som arena. I 2018 arrangeres festivalen fra 20.–28. oktober.

vær raus
(08.10.2018)

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse.

Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

Årets tema: Vær raus

I samarbeid med Mental helse Lørenskog og Mental helse ungdom Romerike, ønsker MAI-senteret
å invitere til «Verdensuka» (PDF, 281 kB)

(05.10.2018)

Ønsker du å endre vaner når det gjelder fysisk aktivitet eller kosthold og er i alderen 18 - 67? Frisklivssentralen Lørenskog planlegger oppstart av kurset FrisklivVOKSEN tirsdag 16. oktober. Kurset går seks tirsdager fra klokken 13.00 - 15.00. Alle deltakere har individuell oppfølging. Maks 12 deltakere. Det er noen ledige plasser. Stikkord for innhold: endring, motivasjon, samtale, erfaringsutveksling, teori, trening og aktivitet. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller vil melde deg på: mobil 907 12 563 eller 902 54 376. E-post: frisklivssentralen@lorenskog.kommune.no.

Se også informasjon om Frisklivssentralen på kommunens hjemmeside, og på Facebook.

(02.10.2018)

Vi arrangerer dialogmøter 16 - 17 oktober for brukere og pårørende av helsetjenester.Se vedleggene for mer informasjon.

vil lek- og aktivitetsområdet bak Kjennhallen  1
(28.09.2018)

I sommer etablerte vi et nytt uteområde og lekeareal bak paviljongene på Solheim skole, og i høstferien starter vi arbeidet med å lage lek- og aktivitetsområde for barn og unge på grusplassen bak Kjennhallen.

(20.09.2018)

Lørenskog kommune har inngått avtale med Atea om å ta i bruk  trygghetskapende teknologi.
I samarbeid med Atea og deres partnere skal vi legge til rette for at flest mulig kan bo så lenge som mulig i egen bolig og mestre sin egen hverdag ved hjelp av teknologiske hjelpemidler som, digitale trygghetsalarmer med GPS som varsler også utenfor egen bolig, sensorer som kan registrere fall, elektroniske dørlåser m.m.

Fant du det du lette etter?