(10.07.2019)

Og det er du også. Det kan være veldig rart når du ser deg selv seg i speilet om morgenen eller møter ditt eget blikk i en vindusrute. Er det der virkelig meg?? Hvor ble det av årene? Hvorfor er det plutselig moren eller faren min jeg drar kjensel på der i speilet. Har tida innhentet meg? Har jeg blitt moren min?

Sissel Gran, som er forfatter og kjent psykolog har skrevet om dette i sin bok «Inni er vi alltid unge». Jeg hadde gleden av å ha en samtale med henne om hennes bok om aldring for ikke lenge siden. Foran en full sal i Lørenskog Hus under vår Seniorfestival. Det var en inspirerende samtale, og jeg anbefaler boken på det varmeste.

(27.06.2019)

Det er sommer. Sommerferien er rett rundt hjørnet. Bare ordene syder av forventning. Sol, jordbær, iskrem, brun hud og lyse sommerkvelder.

(25.06.2019)

Fra og med søndag 30. juni setter Ruter inn nye busser, øker kapasiteten og endrer noen av traseene på Nedre Romerike. På Fjellhamar tilbyr de en bestillingstjeneste. Slik skal de få flere til å reise kollektivt.

(21.06.2019)

Lørenskog kommune har lansert selvbetjeningsløsningen - Min Side. Her får du enkel og sikker tilgang til flere kommunale og statlige tjenester.

Viktig del av digitaliseringsarbeidet

Lanseringen av innbyggerportalene er et viktig skritt på veien til en digital kommune, der du kan kommunisere med oss hele døgnet.

- Lanseringen av Min side er en viktig del av kommunens digitaliseringsarbeid. Min Side vil forbedre og forenkle den digitale kontakten med og informasjon til innbyggerne, sier teknologidirektør i Lørenskog kommune Sidsel Nordhagen.

- På min side får du blant annet oversikt over betalte og ubetalte fakturaer fra kommunen. Du kan søke barnehageplass og endre oppholdstider i SFO. Her finner du også alle våre digitale skjema med oversikt over dine innsendte og påbegynte skjemaer. Er du logget inn på Min side kan du også, uten å måtte logge inn på nytt, gå direkte til flere statlige tjenester som Nav, Skatteetaten, Lånekassen med mer, forteller teknologidirektøren entusiastisk.

(18.06.2019)

Med bakgrunn i kommunestyrets vedtatte energistrategi for kommunale bygg i Lørenskog kommune er det nå foretatt karbon nøytrale innkjøp.

Lørenskog kommunen har foretatt kjøp av opprinnelsesgarantert strøm hvor kommunen også støtter et konkret prosjekt med etablering av solceller i et område uten strøm. Ved bruk av grønn strøm vil Lørenskog kommunes mål for reduserte klimautslipp (CO2) kunne oppnås.

(18.06.2019)

Lørenskog kommune går over til et nytt tlf system og har dessverre problemer med våre telefonlinjer. Vi beklager ulempene dette medfører.

Send mail hvis det er noe som haster: postmottak@lorenskog.kommune.no

(15.06.2019)

Det er gjort funn av legionella i en vannprøve fra et sameie i Lørenskog kommune. Beboerne i sameiet det gjelder er informert. Bakterien som er funnet vil ikke kunne spre seg videre til andre boliger enn de med felles varmtvannssystem som der vannprøven ble tatt. Nedenfor følger derfor en oversikt som kan være nyttig for andre borettslag og sameier i kommunen.

(14.06.2019)

I dag mottok to flotte unge lørenskoginger Drømmestipendet. Ari Sigurdarson og Benedicte Lønes var to av de i alt 485 unge kunst- og kulturutøvere som var nominert til årets pris. Prisen ble delt ut av kommunens ordfører, Ragnhild Bergheim.

(13.06.2019)

Over 100 deltakere fra det lokale næringslivet, lokalpolitikken og administrasjonen i  kommunen deltok da Lørenskog kommune arrangerte - møteplass for det lokale næringslivet – for første gang torsdag 6. juni. Tema for samlingen var: Hvordan kan næringsliv og kommune spille hverandre gode? Gjesteforedragsholder var Anita Krohn Traaseth - næringslivsleder, forfatter, spaltist i Aftenposten og inntil nylig direktør i Innovasjon Norge delte av sine mange erfaringer innenfor dette temaet.

Fant du det du lette etter?