Sommerblomster 1

Mandag-fredag kl. 08.00-15.00

Kanadagås
(21.06.2018)

Nå har kanadagåsen fått årets babyer, og vi ber om forståelse for at de nå trenger å være i fred.
Kanadagåsen oppholder seg mye på kommunens badestrender, noe som resulterer i mye avføring på strendene ( en kanadagås kan produsere 6-700 gram avføring i døgnet med brødmat).
For å holde strendene renest mulig ber vi dere derfor ikke mate dem.
Kanadagåsen lever av gress, og brød kan gi dem dårlig mage og løs avføring.

Rolvsrud aktivitetsdag drone 1
(14.06.2018)

For niende gang arrangerte Rolvsrud aktivitetssenter idrettsdag for alle utvilingshemmede i kommunen på Rolvsrud stadion. I år ble arrangementet gjennomført 12. juni. Idrettsdagen åpnet med innmarsj akkompagnert av Lørenskog veterankorps forsterket med tre trommeslagere fra i Tut og blæs. Rolvsrud stadion var fylt med blide ansikter, latter og glede.

Digital post
(11.06.2018)

Når sosiale tjenester ved Nav Lørenskog sender brev og vedtak til sine brukere gjøres det med digital post. Det betyr at de som mottar sosiale tjenester ved Nav lørenskog fra nå av får alle brev og vedtak sendt til sin digitale postkasse i stedet for den vanlige postkassen, sier avdelingsleder Lisbeth J. Oldermann.

Brev og vedtak sendes først og fremst til Digipost og eBoks. Dersom man ikke har Digipost eller eBoks, så sendes brevene og vedtakene til Altinn. Fra Nav sender dokumentene til dokumentene er i den digitale postkassen går det bare noen få minutter.

Personer som har reservert seg mot digital post, får dokumentene i postkassen på vanlig måte.

Det er flere fordeler med å motta digital post fra Nav.

• Du har alltid tilgang til brevene og vedtakene du har mottatt.
  • Du får dokumentene raskere.
  • Det er sikrere i forhold til personlig informasjon som fremkommer i brev og vedtak.

Ønsker du å motta post digitalt fra Lørenskog kommune og andre offentlige tjenester? Se vår artikkel om hvordan det virker, og hvordan du kan ta i bruk tjenesten: Nå kan du motta digital post fra Lørenskog kommune

(06.06.2018)

Kursene er gratis og foregår i uke 32 og 33.

grønn mobilitet  2
(05.06.2018)

Hva skal til for at du velger å ta kollektivtransport, sykle og gå? Hva skal til for at du oftere lar bilen stå?
Dette var noen av spørsmålene som ble stilt på et arbeidsseminar fredag 1. juni der grønn mobilitet var tema. Grønn mobilitet er miljøvennlige måter å forflytte seg på, eller bli transportert på.

(25.05.2018)

Etter hovedopptaket i Sommerskolen er det ledige plasser ved følgende kurs:

(09.05.2018)

Da er hovedopptaket for Sommerskolen i Lørenskog 2018 gjort og alle søkere skal ha fått tilbakemelding om tilbud om eller avslag på plass. På kurs som hadde oversøkning ble plassene tildelt ved tilfeldig trekk. Enkelte kurs hadde stor oversøkning og noen har da opplevd å ikke få plass på noen av kursene de ønsket. Vi har ikke ventelister mellom hovedopptaket og utlysning av restplasser, men vil opprette ventelister etter tildeling av restplassene. Ved utlysning av restplasser er det «første mann til mølla»-prinsippet som gjelder.

Informasjon om og lenke til søknad om restplasser legges ut 25. mai på kommunens nettsider og på Facebook.

Vi gjør oppmerksom på at alle som ønsker restplasser må søke, også de som var søkere i hovedopptaket.

SMS
(07.05.2018)

Vil du bli varslet på telefonen når vannet, eller veien stenges?

Fant du det du lette etter?