(23.04.2018)
Årsberetning og årsrapport er rådmannens presentasjon av kommunens regnskap og rapportering til kommunestyret.

Rapportene fungerer i tillegg som et informasjonsdokument for kommunens innbyggere, næringsliv og andre lesere gjennom beskrivelse av kommunens virksomheter og oppnådde resultater i 2017.

Årsrapporten er detaljrik og omfattende. Dette er gjort for at innbyggere, politikere og ansatte og skal få en grundig og detaljert informasjon om kommunen både når det gjelder overordnede styringssystemer, tjenestebeskrivelser i virksomhetene, ressursbruk og målsetninger for driften.

Last ned:

Har du ikke pdf -leser kan du laste det ned gratis her: http://get.adobe.com/no/reader/

(22.04.2018)

Forrige uke lå det to brev i rådhusets postkasse. Brevene var fra to jenter på 10 år som hadde noe viktig å fortelle.

barnevernet
(20.04.2018)

Fra 3. mai finner du barneverntjenesten i Solheimsveien 112, 2. etg.

SeEiendom
(20.04.2018)

Siden 2011 har man kunne sjekke eiendomsinformasjon ved hjelp av tjenesten www.seeiendom.no. Nytt nå er at du også kan sjekke heftelser i den digitale grunnboken.

logo_sommerskole
(18.04.2018)

Lørenskog kommune arrangerer for første gang Sommerskole for elever som starter på 5.-10. trinn høsten 2018, og som bor i Lørenskog.

Kursene tilbys i uke 32 og 33 (6.- 17. august) og er gratis. Alle kursene varer fra mandag til fredag i en uke.

Ekstrasekk
(17.04.2018)

Av og til har man mer restavfall enn man får plass til i avfallsbeholderen. Da kan du kjøpe ROAFs ekstrasekk. Den koster kr. 50,-. Alt du trenger å gjøre er og sette sekken ved siden av restavfallsbeholderen på tømmedagen. Sekken kan du bruke til vanlig restavfall. Sekken er gjennomsiktig slik at ROAF har kontroll på at uønsket avfall, som bl.a. elektriske- og elektroniske produkter, og farlig avfall ikke havner i sekken.

NB! Grønne poser med matavfall skal ikke kastes i ekstrasekken!

Oljetank
(13.04.2018)

Velkommen til møte om miljøvennlig oppvarming av bygninger og boliger!

Møtet er åpent for alle.

Sted: Rådhuset Lørenskog kommune, Kommunestyresalen.

Tid: Tirsdag 17. april 2018 kl. 1800 – 2030

(13.04.2018)

Hvordan er det å bo i Lørenskog? Si din mening ved å delta i innbyggerundersøkelsen!

Resultatene er viktige for at vi sammen skal utvikle Lørenskog til den beste kommunen å bo i.

Mange av kommunens innbyggere får i disse dager invitasjon til å delta i vår innyggerundersøkelse. Vi håper dere benytter anledningen til å gi oss tilbakemelding om hvordan det er å bo i kommunen.

Har du ikke fått invitasjon, men ønsker å delta: Klikk her.

Svarfrist er 26. april 2018.

Vi håper vi hører fra deg!

Norges flagg
(09.04.2018)

Formannskapet i Lørenskog vedtok endring av avviklingen av 17. mai i Lørenskog 29. november 2017, sak 97/17. Du kan lese om vedtaket HER.

Med bakgrunn i vedtaket har den sentrale 17. mai-komiteen i Lørenskog planlagt årets 17. mai feiring ut fra de føringene komiteen har fått fra formannskapet.

Arbeidslag med blomst
(05.04.2018)

Da er våren her og det er  snart tid for årets vårrydding, som i år gjennomføres i perioden 30.04.-04.05 (uke 18).

Fant du det du lette etter?