(17.06.2014)

Den femte Rullatorfestivalen i Lørenskog kommune ble arragnert fredag 13. juni. Finn Evensen var, som før, konferansier og gitarist, og sammen med ordfører Tovan og musikkterapeutene sørget de for å varme opp de vel 100 deltakerne før de startet på aktivitetsløypa.

(02.06.2014)

Møtet i teknisk utvalg onsdag 4. juni  kl 18.00 er utsatt til onsdag 11. juni kl 18.00.

Møtet skal være i formannskapssalen.

(23.04.2014)

Formålet med reglene er å redusere omfanget av fravær og sikre likeverdig behandling av søknader om elevpermisjon. Skolen må følge disse retningslinjene.

Ved søknad om permisjon må kommunens søknadsskjema benyttes. Dette skjemaet krever at du logger inn med en elektronisk ID, som f.eks. bankID eller minID. Hvis du ikke har en elektronisk ID kan du laste ned papirskjemaet, signere for hånd og få dette levert på skolen.

(02.04.2014)

Lørenskog er en av ti norske kommuner som i går mottok Europarådets pris for godt styresett. Lørenskog mottok prisen av kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og KS-leder Gunn-Marit Helgesen under KS’ Kommunalpolitiske toppmøte 2014 som ble arrangert i Oslo i går.

- Et godt lokaldemokrati er en viktig forutsetning for det lokale selvstyret, sier KS-leder Gunn Marit Helgesen.

(20.03.2014)

Romerikes blad var med oss da vi måtte rengjøre avløpsledningen i Nordliveien for matfett. Se video og bilder her.

(12.02.2014)

Klubben barnehage er tildelt «Forskerfrøprisen 2014», og fikk overrakt diplom og premien på kr. 7.000,- under Forskerfrøkonferansen i Oslo den 3. februar.

(03.02.2014)

I år er det 200 år siden Grunnloven ble vedtatt av riksforsamlingen på Eidsvoll. Dette markeres over hele landet - blant annet med ulike kulturarrangementer.

denne siden har vi samlet ulike arrangementer og aktiviteter som vil finne sted i Lørenskog kommune i forbindelse med jubileet. Denne kalenderen vil bli utvidet etter hvert som nye arrangementer kommer til.

(14.11.2013)

Our English pages have been expanded with new information, and several other languages have been added with basic information.

On the English pages you can read about education, kindergarten, health, culture and employment in Lørenskog. We also have basic contact information, employment information and documents on school, kindergarten and after-school program (SFO) in Urdu, Tamil, Turkish and Polish.

Click this link or click on the collection of flags in the upper right corner to access our international pages!

(11.11.2013)

På møte i barn og unges kommunestyret torsdag 07.11.13 ble det vedtatt at det var MOT som fikk BUK-prisen 2013.

(07.11.2013)

Lyst til å trene styrke? Da bør du ta turen til Sørlihavna hvor kultursektoren har bygget en utendørs styrketreningspark. På en 500 kvadratmeter stor terrasse er det montert solide apparater i trykkinpregnert trevirke som skal friste befolkningen i Lørenskog til å trene viktige muskler som blant annet mage, rygg og ben.