Vibeke Bjørnstad leverte ut den første medisindispenseen.
(05.03.2018)

Torsdag forrige uke ble den første av i alt ti automatiske medisindispensere overlevert til bruker. Medisindispenseren sørger for at brukeren får riktig dose medisiner til rett tid, og er ikke avhengig av å vente på at helsepersonell fra kommunen skal komme og dosere medisinene for brukeren. Brukeren kan også kommunisere med helsepersonell via medisindispenseren.

(12.02.2018)

Lørenskog samfunnet utvikles i et høyt tempo og i 2018 er det forventet at kommunen runder 40 000 innbyggere. Det bygges nye boliger for å møte befolkningsveksten, og mange nye arbeidsplasser etableres. Lørenskog kommune bygger skoler, barnehager, omsorgsboliger og utvikler torg og møteplasser for kommunens innbyggerne.

(02.02.2018)

Over 300 pensjonister trosset issvuller og sludd for å få med seg rådmann Ragnar Christoffersens gjesteopptreden på Lørenskog pensjonistuniversitet onsdag 1. februar. Tittel på rådmannens foredrag var: Fremtidens Lørenskog – bygd eller by?

- Jeg vet at mange av dere er skeptiske til de endringene som nå skjer og at dere føler ulempene i forbindelse med redusert fremkommelighet, støv og støy fra de mange byggeplassene i kommunen. Det har jeg stor forståelse for, sa Christoffersen.

(20.12.2017)

Lørenskog kommune deler i 2017 ut Kvalitetsprisen for tolvte gang. Sverre Bugge (AP) fra kommunens kvalitetsprisutvalg overrakk prisen til Dokumentsenteret ved seksjonssjef Gina Kverneng i forbindelse med et julearrangement i rådhusets kantine 21. desember. Prisen består av et litografi av kunstneren Alf. Chr. Hvaring i tillegg til heder og ære.

NMBU studenter på besøk i Lørenskog kommune
(03.10.2017)

Mandag 2. oktober fikk Lørenskog kommune besøk av ca. 80 studenter i landskapsarkitektur, by- og regionplanlegging og eiendomsfag fra Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) på Ås.

NMBU holder kurs i blant annet stedsutvikling og kommunal planlegging. Hvert år velges et nytt case, og for høsten 2017 og våren 2018 ble Lørenskog valgt som case. Studentene har de siste årene jobbet med ulike case i Viken fylke for å forstå samspillet mellom de lokale og regionale prosessene.

(29.09.2017)

Det var en stolt rådmann som troppet opp midt i Nav Lørenskogs avdelingsmøte denne uken med diplom, blomster og en sjekk pålydende 30 000 kroner. Mottaker var Merete Finsæther og Nav Lørenskog som ble hedret med Arbeidsmiljøprisen for 2017.

Det var gode kollegaer som hadde nominert Merete Finsæther og Nav Lørenskog som kandidat til Arbeidsmiljøprisen 2017.

(27.09.2017)

Lørenskog kommune vokser og får stadig flere innbyggere. Dette innebærer at vi må sikre at alle som bor i kommunen får sunt og godt vann i springen. Og ikke minst må vi planlegge for at vi skal takle klimaendringene som kommer.

(06.09.2017)

Teksten er skrevet av psykolog Tommy Sotkajærvi ved Forebyggende psykisk helsetjeneste. Kronikken er tidligere publisert på nrk.no

I oppveksten min hadde jeg et spesielt godt forhold til et eldre ektepar. Hun var tanten til min mormor, han var hennes ektemann. De var glade i barn, men hadde ingen egne. De fungerte som omsorgspersoner for min mormor, min mor og i siste ledd for meg. Bonusbesteforeldre, som hadde evnen til å få en liten gutt til å føle seg trygg og elsket, uansett hvordan livet ellers farte. Han hadde fått slag, og var derfor delvis lam på høyre side av kroppen. Til tross for dette, levde han et aktivt sosialt liv. Kjørte bil, og gjorde det han klarte av andre plikter. Hun holdt hus. Begge stilte de opp for meg så ofte de kunne.

(18.08.2017)

Skolen åpnet 1.mars 2017 i  på Ødegården i Lørenskog. Luhr skole er en 3-parallell skole med plass til 588 elever.

(01.08.2017)

psykologspesialist i Lørenskog kommune, Kjersti Hildonen har skrevet kronikken om oppstart i barnehage.
Kronikken er tidligere publisert i Dagsavisen.