Berger barnehage på Skårer syd

Lørenskog kommune har bygd ny barnehage på Skårer syd. Barnehagen har seks avdelinger samt egne arealer som er spesielt tilrettelagt for barn med særskilte behov og den ble tatt i bruk i august 2020.

Klikk for stort bildeIllustrasjonen viser hvordan bygget skal bli. Ute skal barna få et fint lekeområde. (Illustrasjon: Arkitektkontoret GASA AS.)

Den nye barnehagen ligger midt i smørøyet på Skårer syd, med den nye Løkenparken som nærmeste nabo. Barnehagen er cirka 2100 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. I første etasje er det fellesarealer, tre avdelinger for små barn og én avdeling som er tilpasset barn med særskilte behov. I andre etasje er det to avdelinger for store barn, administrasjon og fellesrom. Ute har barna fått et fint lekeområde på cirka 4000 kvadratmeter.

Skårer syd barnehage

Bakgrunn for prosjektet

Lørenskog kommune vokser raskt. Kommunen har i dag ca. 40 000 innbyggere, og vi forventer en årlig befolkningsvekst på i snitt 3% hvert år frem mot 2026. For å møte denne veksten må det bygges én ny barnehage, eller ca 100 barnehageplasser, hvert år de neste ti årene.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Klikk for stort bildeThomas Gillgren
Prosjektleder