Få SMS når noe skjer

SMS - Klikk for stort bildeSMS Vil du bli varslet på telefonen når vannet, eller veien stenges?

overraskelse ved sms.jpg - Klikk for stort bilde Varslingen skjer ved at det sendes ut automatisk talemelding til alle fasttelefoner og en SMS til alle mobiltelefoner som er registrert på de adressene som berøres.

For å sikre at flest mulig blir varslet, benytter vi registre med personer og bedrifter satt sammen av data fra en rekke kilder. Bl.a. gjøres det uttrekk fra folkeregisteret, og fra teleoperatørenes registre. Det sendes kun et varsel per person, dvs. at dersom det er registrert flere telefoner på en person sendes det bare varsel til et av disse telefonnumrene.

En forutsetning for at vi skal varsle deg, er at dine telefoner er registret på den adressen der du bor. Har du f.eks. en mobiltelefon som er betalt av jobben vil du ikke bli varslet dersom den er registeret på adressen til din arbeidsgiver.

Opplysningene blir behandlet konfidensielt og blir kun brukt til å sende ut telefonvarsling. For deg med hemmelig nummer, er det også mulig å registrere seg i databasen uten at nummeret blir kjent for andre. Kryss av for skjul navn.

Klikk her for å sjekke ditt telefonnummer

Vær oppmerksom på at vår leverandør for tiden har problemer med registreringer fra enkelte plattformer. Dersom du ikke klarer å registrere ditt telefonnummer kan du sende en e-post med ditt navn, ditt telefonnummer og din adresse til postkommunalteknikk@lorenskog.kommune.no. Du kan også ringe oss på telefon 67 93 42 00.

For bedrifter

Registeret er også beregnet for bedrifter som har behov for varsling direkte til kontaktpersoner. Dette kan være vaktmester, daglig leder, driftsansvarlig, eiendomsforvalter, styreleder i borettslaget, HMS-ansvarlig, osv.

Innregistrering og vedlikehold av informasjon i tilleggsregisteret utføres av bedriften selv. Bedriften avgjør hvilke personer som skal varsles, og kan når som helst logge seg inn og oppdatere informasjonen.

Du kan også bli varslet av ROAF før de tømmer papirdunken din.

Fant du det du lette etter?