Fredag kommer nye lokale tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset 

Klikk for stort bildeKommunedirektør Ragnar Christoffersen Lørenskog kommune Formannskapet i Lørenskog vil fredag 30. oktober ta stilling til nye lokale smitteverntiltak for Lørenskog kommune. Kommunedirektør Ragnar Christoffersen innstiller i sitt forslag at nye smitteverntiltak for Lørenskog kommune er i tråd med tiltakene Oslo kommune som ble varslet mandag denne uken. Nye smitteverntiltak for Lørenskog vil gjelde fra fredag klokken 16.00. 

- Smittetrykket er høyt i hele Oslo-regionen og Lørenskog er en del av samme bo- og arbeidsmarked som Oslo. I tillegg er mange innbyggere i Oslo på fritiden. Skal lokale smitteverntiltak ha effekt er det fornuftig at tiltakene er mest mulig like i de kommunene som har nærhet til Oslo, sier Christoffersen.  

- Også Helseministeren ønsker at kommunene nær Oslo har lokale smitteverntiltak i tråd med de Oslo har, poengterer Christoffersen.  

Inntil nye smitteverntiltak er vedtatt gjelder de eksisterende lokale tiltakene som ble vedtatt av formannskapet 14. oktober.  
 
Nye smitteverntiltak for Lørenskog kommune vil bli kommunisert på kommunens nettsider og i våre kanaler på sosiale medier i etterkant av det ekstraordinære formannskapsmøtet fredag 30. oktober.