Offisiell åpning av turnhallen på Kjenn

Klikk for stort bildeLeder for kultur-, idretts- og frivillighetsutvalget Anita Patel overrekker hallen fra kommunen til styreleder i Hammer Turn Cathrine Bakken. Lørenskog skolekorps slo an tonen da den nye turnhallen på Kjenn ble offisielt åpnet onsdag 19. oktober. Landslagstroppen i turn fikk æren av å åpne turnoppvisningen for de fremmøtte før Hammer turns unge gymnaster inntok hallen og viste frem ulike turndisipliner .

-

Klikk for stort bildeHammer Turn ved daglig leder May Gunn Madsen takker ordfører Ragnhild Bergheim og politikerne for ny turnhall 1 Hammer Turn får med den nye hallen oppfylt et 12 år gammelt ønske om en egen turnhall, og barn på venteliste kan etter hvert glede seg over å få plass på et av turnpartiene.

- I dag går en gammel drøm i oppfyllelse. Endelig har Lørenskog kommune en egen turnhall. Dette er en stor dag, ikke bare for Hammer turn men for alle som bor i Lørenskog, sa leder for kultur-, idretts- og frivillighetsutvalget Anita Patel ved overrekkelsen av hallen fra kommunen til styreleder i Hammer Turn Cathrine Bakken.

Turnhallen som er lokalisert på Kjenn har kostet 67,5 millioner og består av en apparathall på 780 kvadratmeter og flerbrukshall på 380 kvadratmeter. Garderober deles med Kjennhallen.

Klikk for stort bildeHammer Turns gymnaster viste frem sine ferdigheter under åpningen 19

Fant du det du lette etter?