Onsdag vedtar formannskapet nye lokale tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset

Formannskapet i Lørenskog vil onsdag 11. november ta stilling til nye lokale smitteverntiltak for Lørenskog kommune. Nye smitteverntiltak for Lørenskog vil gjelde fra torsdag 12. november 2020.

Klikk for stort bildeKommunedirektør Ragnar Christoffersen Lørenskog kommune Kommunedirektør Ragnar Christoffersen innstiller i sitt forslag nye smitteverntiltak for Lørenskog kommune som er like som er i tråd med tiltakene Oslo kommune har iverksatt fra tirsdag 10. november.

- Smittetrykket er høyt i hele Oslo-regionen og Lørenskog er en del av samme bo- og arbeidsmarked som Oslo. I tillegg er mange innbyggere i Oslo på fritiden. I dag, tirsdag, vedtok Lillestrøm kommune nye lokale smitteverntiltak i tråd med de Oslo har iverksatt. Min innstilling til nye lokale smitteverntiltak til formannskapet vil være i tråd med de tiltakene Oslo og Lillestrøm har innført, sier Christoffersen.

Her kan du lese:
Kommunedirektørens innstilling til nye lokale smitteverntiltak mot smitte og spredning av koronavirus.

Nye vedtatte smitteverntiltak for Lørenskog kommune vil bli kommunisert på kommunens nettsider og i våre kanaler på sosiale medier i etterkant av formannskapsmøtet onsdag 11. november.

De nye tiltakene vil gjelde fra og med torsdag 12. november 2020.