Ting å gjøre i Lørenskog

Golf

Losby Gods, med Losby Golfklubb tilbyr et komplett golfanlegg av høy standard. Golfbanen består av en 18 hulls bane (Østmork) og en enklere 9 hulls bane (Vestmork). Golfbanen har også en opplyst driving range og et Trackman simulatorsenter som tilbyr innendørs golftrening hele året.

Spill på banen kan kombineres med middag/overnatting på Losby Gods.

Mer informasjon om Losby Golfklubb

Natur

Store deler av Lørenskog ligger i Østmarka og gir flotte muligheter for turer, ski, sykling, bading og padling.

Finn turforslag på Skiforeningens sider

Mønevann er et populært utfartsområde innenfor Losby golfbane med flotte bademuligheter. Dette er også et flott utgangspunkt for kanopadling innover i Marka.

Lørenskog hus

Lørenskog hus er kommunens kulturhus med bibliotek, kino, aktivitetshus for ungdom, kunstsal og spisesteder. Her arrangeres det også konserter, teater og andre typer forestillinger.

Kulturhuset har egne nettsider med program for kommende forestillinger og arrangement.

Kino

Lørenskog Hus har fire moderne kinosaler, åpnet i 2011. Salene har romslige seter og toseters sofaløsning på bakerste rad.

Storsalen har Dolby Atmos lyd som gir lyd i opptil 128 kanaler og en helt annen lydopplevelse enn tradisjonell kinolyd.

Bestill billetter på www.filmweb.no/lorenskogkino

Bibliotek

Lørenskog Hus har også et bibliotek som strekker seg over tre etasjer. Av tjenester tilbyr biblioteket bl.a.: PC-er med Internett, leseplasser, arbeidsrom, leker og spill, internettkurs for seniorbrukere og høytlesing for barn.

Mer informasjon om biblioteket

Rådhusparken og Langvannet

Rådhusparken er et opparbeidet parkområde som ligger rundt Lørenskog rådhus. Parken har en frisbeegolf-bane med 18 kurver, to sandvolleybaner, en tresti i sivbeltet langs Langvannet, et grillområde med fastmontert grill, benker og bord, og store åpne gressflater til lek og avslapning.

I Langvannet er det mulig å bade, men vær oppmerksom på at vannet noen ganger er forurenset av bakterier. Lørenskog kommune tar prøver hver uke og publiserer på nett.

Kjenn folkebad

Kjenn folkebad kan tilby 25-meters svømmebasseng med 28 grader i vannet, stupebrett, to badstuer og kiosksalg. Folkebadet er åpent for mosjonister og idrettsutøvere som ønsker å trene og oppøve svømmeferdigheter eller for de som bare ønsker å kose seg i bassenget.

Badet ligger i Hasselveien 4 (ved Kjenn skole)

Mer informasjon om åpningstider og priser

Megafun Factory

"Morofabrikk" for barn på 5000 m2, som inkluderer 5. etasjers lekeland, megazone, laserlabyrint og mulighet for å fly i vindtunnel.

Se http://www.megafun.no/

Fant du det du lette etter?