Kjære kollegaer

Julen nærmer seg med stormskritt og onsdag var kommunestyret samlet for siste gang i år. Selv om alle vi som jobber i Lørenskog nok innimellom kjenner at mye er i forandring, er det også noe som alltid er «same procedure as last year»; nemlig at den store saken på årets siste kommunestyremøte er behandling av neste års budsjett og kommende økonomiplanen.

Kjære kollega!

Denne gangen gjør vi en liten vri på nyhetsbrevet. Fremfor å sende det ut på e-post som et vedlegg legger vi det rett på nett. Jeg vet at mange av dere ikke sitter foran en PC til daglig, men er på farta med en mobil eller nettbrett i hånda som viktigste arbeidsverktøy. Ved å publisere nyhetsbrevet direkte på nett blir det lettere tilgjengelig for alle, og vi får også større muligheter til å publisere bilder, video grafikk og lenker.

Har du tips og innspill til saker og tema jeg burde ta opp? Brenn ikke inne med det, men ta kontakt med meg. E-postadressen min er: ragchr@lorenskog.kommune.no