Politisk ledelse har ordet

Klikk for stort bildeOrdfører Ragnhild Bergheim Lørenskog kommune   

Varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff - Klikk for stort bildeVaraordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff Lørenskog kommune  

Vi er glade og stolte av å ha fått tillit til å være ordfører og varaordfører i Lørenskog kommune.

Lørenskog er på mange måter "kontrastenes kommune". Vi har en unik beliggenhet med kort avstand til Oslo sentrum og Oslo lufthavn Gardermoen. Dette sammen med gode boligområder med kort avstand til marka og skogen, gir Lørenskog særpreg.

Lørenskogs viktigste kultur- og identitetsskaper er våre mange folkelige organisasjoner. Her kan alle bruke sitt engasjement, bli kjent med nye mennesker og få nye venner for livet.

Politiske saker

Fra og med 09.06.2008 ble alle politiske saker publisert via Møteplan.

Politiske saker fra 2004 -  våren 2008 publiseres ikke. Skulle dere trenge politiske saker og/eller protokoller fra denne perioden må dette bestilles ved å sende epost til politisk sekretariat. De vil sørge for kopiering og utsendelse av dette.

Skulle det være behov for bistand i forhold til å finne politiske saker, kan man sende en epost til politisk sekretariat som vil være behjelpelig med dette.

Ordførerbenken

På datoene nedenfor sitter ordfører Ragnhild Bergheim eller varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff "på benken" på Triaden kjøpesenter og i Veiviseren på Lørenskog hus. Har du et spørsmål, en ide eller noe annet du ønsker å diskutere med ordfører og varaordfører er det bare å møte opp. Velkommen!

Ordførerbenken er avlyst inntil videre pga. koronaviruset.

Kontaktinformasjon ordførerens kontor
Tittel Navn Telefon E-post
Ordfører Ragnhild Bergheim 406 21 036 rbe@lorenskog.kommune.no
Varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff 476 72 517 ernher@lorenskog.kommune.no