Visningssenteret – framtidas Lørenskog

Lørenskog sentrum er i stor utvikling og et nytt og moderne sentrum med parker og møteplasser tar nå form. I den forbindelse har vi etablert et visningssenter på Lørenskog hus. Der kan du se hvilke prosjekter som er i gang i sentrum og hvordan det vil se ut når det er ferdig. 

På nettsiden lorenskog3d.no kan du lese mer om de kommunale og private prosjektene og se hvordan Lørenskog sentrum blir i framtida.

 

Visningssenteret – framtidas Lørenskog ligger i første etasje på Lørenskog hus. Visningssenteret er åpent når Lørenskog hus er åpent. Her kan du bruke touchbordet vårt for å se planene for de ulike prosjektene samt få informasjon. 

Visningssenteret er ikke lenger bemannet, men du er likevel velkommen til å komme og se på egen hånd. 

Gå på skattejakt i Lørenskog sentrum - finn historiene der de oppsto

Vil du vite mer om hvordan Lørenskog sentrum har utviklet seg opp gjennom historien. Hvordan tror du områdene som i dag er under utvikling kommer til å se ut? Da bør du legge søndagsturen til sentrum. På tolv ulike steder vil du fra midten av juni finne plakater med bilde av QR-koder. Når du skanner QR-kodene med mobiltelefonen din, får du historien om stedet der du står.

Her finner du QR-kodene. For eksakt plassering, se kartet på UT.no eller stolpejakten. - Klikk for stort bildeHer finner du QR-kodene. For eksakt plassering, se kartet på UT.no eller stolpejakten. Lørenskog kommune/Norconsult/Baezeni