(22.08.2019)

Den tradisjonsrike Losbydagen arrangeres søndag 25. august kl. 11.00-15.00 med et rikholdig aktivitets og kulturprogram. Losbyvandringen arrangeres for 27. gang i år.

Borg Vikinglag vil etablere vikingleir fra fredag kveld med demonstrasjon av smykker, matlaging med mer. En rekke organisasjoner viser sitt mangfold og noen av dem lager aktiviteter for barn og voksne. Du kan også i år ta en tur med vikingskipet Mjøsen Lange. 

Nytt av året er at du kan få hesteskyss fra besøksgården til Mønevann. Pris: 50 kr for barn og 70 kr for voksne. DNT Lørenskog turlag holder åpent ved Fiskelausa. Vi gjentar suksessen med Mikkel & Reverockerne.

Det blir runderidning for barn ved besøksgården kl. 12.00-14.00

Se arrangement på Facebook for mest oppdatert info.

(19.08.2019)

I dag starter grunnskolen og du kan bidra til at barna får en trafikksikker skolevei. Det gjør du ved å sørge for at vegetasjonen på din eiendom ikke skaper trafikkfarlige situasjoner.

(16.08.2019)

Området mellom nye Fjellhamar skole, det nye idrettsbygget og planlagte boliger blir et nytt samlingspunkt på Fjellhamar. Her skal vi etablere et hyggelig torg for alle som bor på Fjellhamar og for de som besøker området, og vi ønsker dine innspill til hvordan dette torget skal utformes.

(14.08.2019)

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte på valglokalet eller forhåndsstemmelokalet, kan du søke om å få avgi stemme hjemme eller der du oppholder deg. Det er ikke nødvendig å søke hvis du oppholder deg på en institusjon der det arrangeres forhåndsstemmegivning.

(12.08.2019)

Fra mandag 12. august til fredag 6. september kan du forhåndstemme på Lørenskog hus. Når du skal stemme er det viktig at du har med deg legitimasjon.

Les mer om kommune- og fylkestingsvalget i Lørenskog på våre nettsider: www.lorenskog.kommune.no/valg2019

 

(01.08.2019)

Nå er det tid for barnehagestart og tilvenning, og flere små barneføtter skal ta sine første steg ut fra mor- og fars rede. Jeg skal selv til å levere min førstefødte ut i det fri. Etter en lang permisjon føles det som at vi er veldig klare for det, samtidig som at det føles altfor tidlig. Lille jenta mi som stort sett har søkt mamma sitt fang gjennom hele permisjonstiden, skal nå klare seg litt selv. I alle fall nesten selv. Det river litt i mammahjerte. Så er det psykologen som slår inn i meg, og psykologhjernen som tenker. Tankene sier at det er på tide å gi litt slipp, og la min datter få muligheten til å vokse og utvikle seg i et miljø sammen med andre trygge voksne og jevnaldrende barn.

Jeg vet at det er viktig for henne, fordi jeg vet at en god barnehage gir barn mange gode gevinster for deres psykiske helse. Jeg må derfor forsøke å stålsette meg på barnehagestarten, og sette det jeg har av psykologisk teori ut i praksis. Og nettopp her skal jeg dele mine tanker om dette med dere.

Fant du det du lette etter?