kommunevåpen nytt
(18.08.2017)

I forbindelse med utviklingen av Fjellhamar Torg måtte også infrastrukturen, veier og vann/avløpsrør, i området oppgraderes for å tåle belastningen som følge av økt trafikk og etablering av nye boliger i området. Etter planen skulle veiprosjektet ved Fjellhamar Torg vært ferdigstilt til skolestart. Arbeidet har vært mer krevende enn forutsatt og det forventes at anleggsperioden vil bli utvidet med 8-10 uker. Antatt ferdigstillelse for veiprosjektet vil da være i månedsskiftet oktober/november.

 

(18.08.2017)

Skolen åpnet 1.mars 2017 i  på Ødegården i Lørenskog. Luhr skole er en 3-parallell skole med plass til 588 elever.

 

 

Badebrygga
(16.08.2017)
Badeplasser i Lørenskog
Badeplasser Standard Temperatur Anbefalt
Langgrunna God kvalitet 17 Nei
Vangen Tilstrekkelig kvalitet 17 Nei
Vesletjernet God kvalitet 20 Ja

Etter det store regnskyllet i forrige uke anbefalte vi å ikke bade i Langvannet pga. høye verdier på bakterier. Nå har vi tatt nye prøver og kvaliteten tilsier at det er ok å bade i Langvannet igjen. 

Fra 12. juni og ut august måler vi vannkvaliteten på tre kommunale badeplasser; Langgrunna, Vangen og Vesletjern. Det tas badevannsprøver på disse tre kommunale badeplassene fra uke 24 til og med uke 34. Resultatene blir vurdert etter EU sitt badevannsdirektiv og testes for E. colli  og intestinale enterokokker.

Fra uke 28 måler vi også vanntemperaturene. God sommer.

 

 

 

Svidd pizza 1
(14.08.2017)

Nå er det straks studiestart for landets nær 300 000 studenter. Mange av disse skal nå bo i egen bolig for første gang og er ikke vant til å tenke på egen brannsikkerhet. Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS (NRBR) håper derfor at studentene setter brannsikkerhet på pensum nå ved semesterstart.

NRBR håper også at foreldrene til studentene forbereder barna sine før studenttilværelsen. Mange foreldre er involvert når studenthybel skal finnes og leies, og da er det naturlig at brannsikkerhet er et tema.

skolestart-illustrasjonsfoto-colourbox.com
(09.08.2017)

Lørenskog kommune ønsker velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er mandag 21. august og oppmøtetider for de ulike skolene finner du i tabellen under. For ytterligere informasjon, ta direkte kontakt med skolen.

(09.08.2017)

På grunn av seminar er virksomhetene Strategi, plan- og miljø og Regulering, bygg, og geodata stengt fredag 01.09.2017.

Fant du det du lette etter?