(13.12.2019)

  Nå går startskuddet for arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel. Den skal vise retning for Lørenskog-samfunnet og hva det er viktig å prioritere de neste fire årene. Se www.planenvaar.no for mer informasjon om arbeidet med ny samfunnsdel til kommuneplanen

(12.12.2019)

I år var Lørenskog kommune medarrangør på skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring, SETT. Der ble erfaringer og informasjon om utvikling og fremtidig bruk av digitale verktøy i opplæringen delt.

 

(12.12.2019)

Det er vedtatt økning av kommunale avgifter på vann, avløp og renovasjon. Hovedårsaken er behov for vedlikehold og oppgradering av infrastruktur. 

(11.12.2019)

  Kvinneklubben ble den verdige vinneren av Lørenskogs første frivillighetspris. Lørenskog kommune gratulerer så mye!

Et viktig kvinnetiltak som styrker kvinners kunnskap om og tilhørighet til lokalsamfunnet, sier juryen – Lørenskog frivillighetsråd – i sin begrunnelse (PDF, 102 kB)

Prisen ble delt ut på Frivillighetskonferansen i Lørenskog på hele Norges Frivillighetsdag 5. desember. Nina Hovensjø mottok prisen på vegne av Kvinneklubben. Prisen er et flott diplom og 15 000 kr fra frivillighetsrådet til et ideelt formål.

Kommunevåpen
(11.12.2019)

 Lørenskog kommune tilbyr frem til 31. desember 2019 gratis og uforpliktende ENØK-rådgivning til sine innbyggere.

(11.12.2019)

I ROAF-posten kan du lese om åpningstider på gjenvinningsstasjonene i romjulen, og hvordan du håndterer du juleavfallet.

 

Det blir ikke hentet avfall på helligdager.

Julen medfører at det hentes avfall på andre tidspunkter enn vanlig. Alle får tømt avfallet sitt, men det blir endringer i hentetidene i juleukene.

ROAF kommer til å kjøre ekstra lørdag 21. og 28. desember.

ROAF henter ikke avfall på følgende dager:

  • Tirsdag 24. desember
  • Onsdag 25. desember
  • Torsdag 26. desember
  • Mandag 1. januar

Alle får hentet avfallet i løpet av juleuken.

OBS! La beholderne stå framme til den har blitt tømt.