(23.03.2017)

I forbindelse med service arbeider, stenger vi vannet tirsdag 28. mars fra ca. kl. 09:00 til ca. kl.13:00.

Følgende abonnenter vil miste vannet i denne perioden: 

- Fjellveien 1 til 47.

- Hovdeveien 1 til 21.

 

 

 

 

 

 

 

Marcus Thranesvei
(22.03.2017)

Fra mandag den 13 mars vil Marcus Thranes vei åpnes opp for trafikk i en retning. Her vil man kunne kjøre fra Fjellhamar mot Lørenskog stasjon. Veien vil være stengt for innkjøring fra Lørenskogveien til Marcus Thranes vei med omkjøring via Knattenkrysset.

Grunnen til at den ene kjørebanen blir stengt er fortsatt byggeaktivitet ved, og rundt rundkjøringen i enden av Marcus Thranes vei//Haneborgveien. Dette er et helt nødvendig tiltak for å kunne sikre vannforsyningen i deler av Lørenskog kommune og Oslo. Byggeaktiviteten for arbeidene som er i veien, eller er i direkte tilknytning til veien, er planlagt å være i perioden fra 13 mars til 30 april 2017.

 

 

psykologspesialist Marianne Østby
(22.03.2017)

Hvis vi har vansker med å tåle negative følelser hos barna våre kan dette føre til overdreven bekymring og redsel. Det svekker evnen til å gi god utviklingsstøtte. En holdning til livet der vi aksepterer psykologisk smerte og ubehagelige følelsene vil hjelpe oss til å bli tryggere foreldre. Dette er positivt for barns utvikling av psykisk robusthet.

Earth Hour logo
(22.03.2017)

Lørenskog er en av mange kommuner som deltar i markeringen av den verdensomspennende Earth Hour ved å skru av lyset i aktuelle kommunale bygg og anlegg lørdag 25. mars mellom kl. 20:30 og 21:30.

VerdensVanndagPosterGeneric
(20.03.2017)
Er du "vannøkonomisk"?
I Norge, og også i Lørenskog kommune er vi godt vant med at vi har helsemessig trygt vann. Det er også stort sett en selvfølge at det renner i «bøtter og spann» ut av krana og vi trenger sjelden å tenke på hvor mye vann vi bruker. Like selvfølgelig er det at avløpsvannet forsvinner ned i sluket, eller i doen, og blir borte uten at vi behøver å reflektere over hvor det blir av.
 
 

 

Kjempesoleie
(20.03.2017)

Regionkontor landbruk inviterer i samarbeid med Lørenskog landbruksforening til åpent møte i forbindelse med høringsforslaget til landbruksplan for Lørenskog kommune.
Målgruppe: Gårdbrukere og gårdeiere i Lørenskog og lokale lag innen landbruk og miljø.

Dato: torsdag 23. mars kl. 19:00 – 21:00
Sted: Bøndenes hus, Løkenåsveien 41, Lørenskog

Fant du det du lette etter?