(04.12.2020)

Gikk du glipp av Frivillighetskonferansen på Facebook torsdag kveld 3. desember?

Her kan du opptak av hele konferansen med åpningsfilm, engasjerende innlegg, panelsamtale med lokale foreninger og utdeling av Lørenskogs frivillighetspris 2020.

 

(04.12.2020)

Det er besluttet rødt beredskapsnivå for hele Kjenn skole fram til jul, det vil si til og med uke 51.

Rødt nivå betyr at alle elever får hjemmeskole annenhver dag. På grunn av smitteutbruddet som er på skolen vil dette ikke være mulig for alle trinn på Kjenn skole.

(04.12.2020)

Her ligger skoleruta (skoletidsplan) for offentlige skoler og SFO i Lørenskog kommune, for skoleåret 2020/2021.

Skoledagene 21. og 22. desember byttes med planleggingsdagene 4. januar 2021 og 6. april 2021. 

Siste skoledag før jul endres fra tirsdag 22. desember til fredag 18. desember. Endringen i skoletidsplanen påvirker ikke antall skoledager i skoleåret 2020/2021.  Første skoledag for elevene etter nyttår blir mandag 4. januar. Elever som har planlagt bortreise 4. januar eller 6. april, må søke permisjon på vanlig måte. 

SFO-tilbudet vil også være stengt 21. og 22. desember, fordi dette nå blir planleggingsdager. Det vil ved helt spesielle behov kunne tilbys et redusert tilbud disse dagene.  

SFO gir et begrenset tilbud til de få som må benytte plassen 23. desember, i tidsrommet kl. 08.00-15.30. Alle må ha gjort individuell avtale med skolen før de kan benytte SFO denne dagen. 

Endringen er tråd med lov, forskrift og reglement, og er delegert til direktør for oppvekst og utdanning. 

 

Legg til skoleruta i Google Kalender.

Last ned skoleruta som kalenderfil (ics-format).

 

(04.12.2020)

Lørenskog kommune vant prisen for kommunen med best frivillighetspolitikk. Frivillighet Norge og KS har siden 2016 hvert år delt ut en pris til den kommunen som de mener legger best til rette for samarbeid mellom kommune og frivillighet. I år var Lørenskog kommune finalist, sammen med Hå kommune og Porsgrunn kommune.

Og vi vant! 

Tusen takk til alle lag og organisasjoner, frivillige og dere som legger til rette for at frivillige skal kunne bidra på best mulig måte! Sammen skaper vi fine hverdagsøyeblikk og nye møter mellom mennesker. 

Lørenskog Turlag
(03.12.2020)

Lørenskog kommune gratulerer Lørenskog Turlag med velfortjent frivillighetspris! Turlaget har fått prisen for omfattende frivillig innsats i løpet av pandemien. Årets vinner har klart å opprettholde fellesskap og turglede for mange.

Lørenskogs frivillighetspris tildeles en person, en gruppe eller en lokal organisasjon som har utmerket seg ved fremragende frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for Lørenskogsamfunnet. Årets tema og grunnlag for prisen har vært koronapandemien.

I år var det ni flotte, verdige kandidater som kjempet om prisen, og avgjørelsen var ikke lett. Kandidatene har utmerket seg på ulike måter med stor verdi for dem som har hatt glede av det.

(02.12.2020)

Formannskapet har i dag, 2. desember, besluttet å forlenge de lokale koronatiltakene for Lørenskog kommune. Det blir gjort en ny vurdering av tiltakene om 14 dager eller eventuelt før, hvis situasjonen tilsier det. Tiltakene gjelder fra de ble vedtatt.