(28.04.2017)

Vi har laget en veiledende plan for offentlige rom  som beskriver hvordan vi kan utforme gode uterom i Lørenskog, og nå vil vi ha dine innspill på planen.

Møt opp på Lørenskog hus, 2. etg. Torsdag 4. mai 2017 kl. 18:00 – 20:00.
Hvis du vil dele dine tanker med oss eller bare er nysgjerrig.

 

Verdens aktivitetsdag logo
(27.04.2017)

10.mai er Verdens aktivitetsdag og Friskhuset Lørenskog, med Frisklivssentralen og MAI-senteret, samt Mental Helse Ungdom vil markere denne dagen. Kom og prøv aktiviteter du ikke har gjort på en stund. Kroppen din er avhengig av bevegelse, hvorfor ikke leke samtidig? Bli med på det som frister, prøv gjerne på noe nytt. Kom for en liten halvtime, eller fire timer. Valget er ditt, hver bevegelse teller.

 

 

 

Gjenvinningstasjoner
(27.04.2017)

ROAF utvider åpningstidene på alle sine gjenvinningstasjoner! 
Fra 2.mai har vi nye åpningstider. Flere gjenvinningsstasjoner vil ha åpent på lørdager. I tillegg utvider vi på kveldstid til kl. 20:00 flere dager, og flere steder.

Nå håper vi flere kan finne et tidspunkt som passer å levere avfallet sitt på.

Gjennomsiktig avfallsekk
(26.04.2017)

Fra 1. juni skal alt avfall som leveres til våre gjenvinningsstasjoner sorteres i gjennomsiktige sekker. De sorte sekkene fases ut for å hindre at farlig avfall og elektrisk og elektronisk avfall (ee-avfall) havner i feil container. De som kommer til en av våre gjenvinningsstasjoner med sorte sekker etter den 1. juni, må sortere over i gjennomsiktige avfallssekker på anvist plass. Det koster 100 kroner per sorte sekk dersom du ikke sorterer selv.

Les mer her:

Årets Turbokommune 1
(25.04.2017)

UKM Lørenskog mottok i helgen den prestisjetunge prisen Årets Turbokommune fra UKM Norge. Prisen tildeles en UKM-arrangør i fylket som har utmerket seg spesielt inneværende år, noe UKM Lørenskog under prosjektledelse av aktivitetshuset Volt absolutt har gjort.

2017 ble året man forvandlet UKM Lørenskog lokalmønstringen fra et dagsarrangement med scenekunstforestillinger og utstilling i foajeen, til en to-dagers festival med scenekunstforestillinger, kunstutstilling med egen vernissasje i Vasshjulet, 15 workshops, sosiale aktiviteter og historiens første overnatting i Lørenskog hus. Alt i samarbeid med flere aktører internt i Kultur og eksternt i kommunen.

Curse of Iris
(25.04.2017)

21.-23. april var det UKM fylkesfestival i Lillestrøm kultursenter. Mellom 50 og 60 Lørenskog-ungdom var på scenen, bak scenen og i kunstutstillingen hele helgen.

Det var fem sceneinnslag som gikk videre til landsfestivalen og to av disse var fra Lørenskog: Curse of Iris og Julia Bognar Finnseter. I tillegg mottok Trinh Le stipend. Vi gratulerer! Og takk til alle utøvere, kunstnere, arrangører og produsenter som bidro. 

» Les mer om UKM Akershus

Landsfestivalen finner sted i Sandnes 21.-25. juni 2017.

Fant du det du lette etter?