(18.06.2019)

Torsdag 6. juni ble det for første gang arrangert felles sommerfest for alle frivillige tilknyttet frivilligsentralen, helse-, omsorgs- og mestringssektoren og flyktningetjenesten i Lørenskog. Rundt 100 frivillige trosset regnet og koste seg med mat, underholdning og sosialt samvær i Storstua i Lørenskog hus.

Ordfører Ragnhild Bergheim åpnet kvelden. Det ble servert nydelig mat fra La oss jobbe. Underholdningsvogna bød på en morsom forestilling med god musikk fra husmorens glansdager.

(18.06.2019)

Med bakgrunn i kommunestyrets vedtatte energistrategi for kommunale bygg i Lørenskog kommune er det nå foretatt karbon nøytrale innkjøp.

 

Lørenskog kommunen har foretatt kjøp av opprinnelsesgarantert strøm hvor kommunen også støtter et konkret prosjekt med etablering av solceller i et område uten strøm. Ved bruk av grønn strøm vil Lørenskog kommunes mål for reduserte klimautslipp (CO2) kunne oppnås.

 

(18.06.2019)

Lørenskog kommune går over til et nytt tlf system og har dessverre problemer med våre telefonlinjer. Vi beklager ulempene dette medfører. 

Send mail hvis det er noe som haster: postmottak@lorenskog.kommune.no 

(15.06.2019)

Det er gjort funn av legionella i en vannprøve fra et sameie i Lørenskog kommune. Beboerne i sameiet det gjelder er informert. Bakterien som er funnet vil ikke kunne spre seg videre til andre boliger enn de med felles varmtvannssystem som der vannprøven ble tatt. Nedenfor følger derfor en oversikt som kan være nyttig for andre borettslag og sameier i kommunen.  

(14.06.2019)

I dag mottok to flotte unge lørenskoginger Drømmestipendet. Ari Sigurdarson og Benedicte Lønes var to av de i alt 485 unge kunst- og kulturutøvere som var nominert til årets pris. Prisen ble delt ut av kommunens ordfører, Ragnhild Bergheim.

Fant du det du lette etter?