(03.04.2020)

   Lørenskog kommune åpner noen av kommunens aktivitets- og idrettsanlegg. Dette gjøres som følge av at Helsedirektoratet har utarbeidet en veiledning og anbefalinger om idrettsaktivitet og nye retningslinjer for egenorganisert aktivitet fra Norges idrettsforbund.

(03.04.2020)

Med bakgrunn i den utfordrende situasjonen vi er i, så vil 17. mai 2020 i Lørenskog bli nedskalert.
17. mai komiteen venter på føringer fra sentrale myndigheter for feiring av vår nasjonaldag.
Komiteen er forberedt på normal feiring dersom det skulle bli aktuelt, men planen er nå et nedskalert arrangement.

Vi vil komme med nærmere informasjon så fort vi vet noe.

Vi ber om forståelse for at det er en utfordrende situasjon å arrangere 17. mai 2020, både for oss sentralt, men ikke minst for dere lokalt på skoler, i korpsene, i korene, i speiderne, hos våre leverandører og samarbeidspartnere.
Ha en riktig fin påske og ta vare på de rundt dere.

Med vennlig hilsen

den sentrale 17. mai komiteen i Lørenskog

(03.04.2020)

Vi er inne i en svært krevende tid og store deler av aktiviteten i næringslivet i Norge og resten av verden er satt på pause. Situasjonen for mange bedrifter og deres ansatte er kritisk. Det er iverksatt en rekke offentlige tiltak på kort og lang sikt for å redde virksomheter og arbeidsplasser.

Ordfører Ragnhild Bergheim (Ap) i Lørenskog har nå tatt initiativ til at kommunen starter arbeidet med en lokal tiltakspakke for næringslivet og frivillig sektor.

(03.04.2020)

Vi kan by på flere kulturtilbud og andre aktiviteter i påsken. Lørenskog hus sender kulturopplevelser rett hjem til deg. Stolpejakten tjuvstarter allerede 4. april. Biblioteket formidler kultur digitalt og Veiviserens telefon besvares hver dag.

(02.04.2020)

Ring kommunens testtelefon hvis du har symptomer og ønsker avklaring på om du bør testes.
Telefonnummer 67 49 50 27. Telefonen er åpen hverdager kl. 08.30 - 15.00 og helg kl. 10-14.
Påsken: Mandag -onsdag kl. 08.30 - 15.00. Skjærtorsdag - 2.påskedag kl. 10-14.

Kontakt fastlegen ved annen sykdom. Har du behov for akutt helsehjelp og ikke kommer i kontakt med fastlegen, ring legevakten på telefon 116 117.

For generelle spørsmål om korona, se www.helsenorge.no, eller ring folkehelseinstituttets informasjonstelefon på telefon 815 55 015.

(01.04.2020)

I år tjuvstarter vi Stolpejakten med åpning allerede lørdag 4. april 2020, med Østmarka OK som arrangør. Stolpejakten er gratis og er et flott tilbud for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen. 

Stolpene kan registreres både manuelt med kart og digitalt på smarttelefon ved å skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. 

Kart er tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no fra lørdag 4. april kl. 09.00. Last ned stolpejakt-appen til mobiltelefon gratis fra Google Play eller AppStore.   

Kartbrosjyrene kan fås på ulike steder i kommunen. Vi vil legge kartbrosjyrene i bokser utenfor Lørenskog hus, rådhuset og ved servicebygget på Sørlihavna lørdag 4. april kl. 09.00.  

Når du har kartet er på plass digitalt på mobilen eller fysisk, er det bare å komme seg ut for å finne stolper. God jakt! 

Følg med på stolpejakten på våre Facebook-sider og Østmarka O-klubb sine hjemmesider: 

https://www.facebook.com/StolpejaktenLorenskog/  

ostmarkaok.no/stolpejakt/