(07.03.2016)

Utekontakten driver oppsøkende sosialt ungdomsarbeid. Målgruppen er ungdom mellom 13 og 23 år med hovedvekt på de under 18. Tre til fire kvelder i uka oppsøker utekontakten ungdom på fritidsklubber, arrangementer og i elektroniske kanaler.

Du kan lese mer om utekontakten i Lørenskog, og hvordan de jobber for at ungdom skal få en trygg oppveskt og ungdomstid, i siste utgave av boligkontorets boligmagasin. (PDF, 156 kB)

(11.08.2014)

Denne helgen rundet Lørenskog kommunes Facebooksider 12 000 likere, og det er vi stolte av. Fortsett og lik oss, og del gjerne våre saker med dine venner.

(29.02.2016)

Lørenskog kommune ble i forbindelse med et offisielt statsbesøk av politikere og direktører fra asyl- og innvandringsfeltet i Belgia bedt av UDI om å vise delegasjonen vårt arbeid med enslig mindreårige flyktninger. I spissen for delegasjonen sto Belgias statsråd for asyl og migrasjon, Theo Francken. 

(18.02.2016)

På landsmøtet til Utdanningsforbundet, var det to utsendinger fra en av lærerorganisasjonene i USA. Dette er en organisasjon med hele 1,5 mill medlemmer! Disse to representantene hadde veldig lyst til å lære mer om norske barnehager og ikke minst få se en norsk barnehage. 

 

(05.02.2016)

Hverdagsrehabilitering er rehabilitering og forebygging mens brukeren bor i eget hjem. Målstyrt, tidsavgrenset og tverrfaglig rehabilitering skal sikre at brukeren oppnår økt funksjon og deltakelse, bor hjemme med verdighet og mestrer de hverdagslige oppgavene selv.

1.februar 2016 gikk startskuddet for hverdagsrehabiliteringsteamet sin første, direkte kontakt med brukere. Flere brukere er allerede i gang med tjenesten, og flere står på listen over interesserte. Dette har vært et udelt positivt møte for motor teamet med brukere, som er engasjerte og motiverte for videre arbeid og samarbeid.

 

(22.12.2015)

Lørenskog kommune delte i år ut Kvalitetsprisen for tiende gang. Sverre Bugge (Ap) fra kommunens kvalitetsprisutvalg overrakk prisen til Sørlihavna aktivitetspark og utemannskapet på idrett og friluftsliv, ved daglig leder Arne Fiske, onsdag 22. desember, i forbindelse med et julearrangement i rådhusets kantine.
I tillegg til heder og ære fikk de overrakt et litografi av kunstneren Egil Arne Egerbakken.