Friskus - Lørenskogs nye møteplass for aktivitet og frivillighet

Friskus - Klikk for stort bilde 1. desember 2018 lanserer Lørenskog kommune Friskus, en ny aktivitetskalender med oversikt over det som skjer i Lørenskog - samlet på ett sted!

Gå inn på www.lorenskog.friskus.com. Her finner du mange ulike arrangementer og aktiviteter som du kan delta på eller bidra som frivillig i ditt nærmiljø, samlet i en aktivitetskalender.

Kalenderen gir deg som innbygger muligheten til å filtrere på interesser. Du kan også se aktiviteter i Oslo og andre steder i landet. Med din egen Friskusprofil kan du melde deg på aktiviteter og frivillige oppdrag.

Du får oversikt over arrangementer, aktiviteter og oppdrag i regi kommunale aktører som Lørenskog hus, biblioteket, fritidsklubbene, sykehjemmene og frivilligsentralen. Fra 2019 vil du også se aktiviteter, arrangementer og frivilligoppdrag som idrettslag, kulturorganisasjoner og andre organisasjoner i Lørenskog er ansvarlige for. Dessuten vil du finne kontaktinformasjon til organisasjonene i Lørenskog. Dette fordi kommunen gir alle lokale organisasjoner mulighet til å opprette aktiviteter i Friskus kostnadsfritt, slik at Lørenskogs innbyggere finner alt på ett sted.

Med Friskus vil det bli enklere å delta og engasjere seg i Lørenskog!

Fant du det du lette etter?