Frivillige gjør Lørenskog til ett varmere sted, hils på to av de nye aktivitetene :)

trimgrupper - Klikk for stort bilde Vi har gjennom den siste tiden starter opp fem trimgrupper i Lørenskog kommune. Det betyr at mellom 50 og 80 seniorer trener minst en gang i uken på gratis trening. Trimgruppene er drevet av frivillige og er etablert av avdelingen dagaktivitetstilbud, kultur og frivillighet i samarbeid med Fysioterapitjenesten i kommunen.

Tilbakemeldinger er svært gode med høy trivsel faktor og nytte fra deltakere. Frivillige trimledere forteller om fremgang hos mange deltakere og at noen deltakere har fortalt at fastlegen kommenterer og registrerer stor fremgang hos flere i gruppene. Det er fantastisk.

møteberplassverter - Klikk for stort bilde En annen ny aktivitet er Møteplassverter på Rolvsrudhjemmet. Vi har 4 frivillige som er tilstede mandager og torsdager fra 10-14. Rolvsrudhjemmet er mer enn et sykehjem og mange mennesker er innom i løpet av en dag. Da er møteplassvertene tilstede og viser vei, slår av en prat og sørger for varme og glede i fellesområdene.

Vi trenger flere møteplassverter så om du er interessert ta kontakt med Jarle på jarops@lorenskog.kommune.no

Det er mange flere aktiviteter som burde vært nevnt, både i Helse- og omsorgsektoren men også frivillige som står på gjennom Frivilligsentralen eller Flyktningetjenesten.

Dere gjør alle en fantastisk jobb og gjør Lørenskog varmere :) 

Tusen takk.    God Jul og Godt Nytt år.

Hilsen leder for dagaktivitetstilbud, kultur og frivillighet, Jarle Opseth

Fant du det du lette etter?