Gå på stolpejakt i Lørenskog - bli bedre kjent med kommunen din

Klikk for stort bildeStolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Totalt 80 stolper er plassert ut i Lørenskog fra 15. mai til 3. november. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en app på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.
 

Finn stolper - vinn premier!

Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier fra våre samarbeidspartnere i ditt nærområde. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen. Ved manuell registrering må kartet sendes inn til påtrykt adresse innen 03. november 2019. 

Premiene trekkes lørdag 16. november kl. 12.00 på Strømmen Storsenter. Alle som har tatt alle stolpene i Lørenskog vil få premie ved oppmøte. I tillegg vil det være flere premier som deles ut denne dagen og det vil være innendørs stolpejakt på senteret. Hovedpremiene er blant annet et opphold for to i suiten på Losby Gods og smakfulle opplevelser hos Egon Triaden.

Gratis kart fås på Lørenskog rådhus, i resepsjonen på Lørenskog bibliotek og i Kafé Veivisern på Lørenskog hus.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no. Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.
 
 
Fant du det du lette etter?