Gravearbeider i Fjellveien og Sloraveien. Oppdatering juli 2017.

Fjellveien_desember - Klikk for stort bildeFjellveien_desember Lørenskog kommune er snart ferdig med arbeidet med å rehabilitere vann- og avløpsledninger i Fjellveien og Sloraveien. Asfalten kommer snart :-)

 

Siste nytt:
Vi jobber nå fra Langgrunna, og sørover opp til Hovdeveien. Vi har støtt på en del vanskelig fjell, som gjør at det tar litt lengere tid enn tenkt.

Det kan bli vanskelig å opprettholde gangpassasje forbi anlegget på en trygg måte. Entreprenøren vil fortløpende skilte hvor folk kan gå. Det er mulig man i en periode må benytte Myrveien for å komme til M. Thranesvei. 

Se også entreprenørens facebookgruppe «Fjellveien»: https://www.facebook.com/groups/806568966141568/?fref=ts

 

Adkomst:
I og med at det graves dype grøfter og det vil pågå en del sprengningsarbeider i nordlig del av Fjellveien vil veien bli stengt for gjennomkjøring. Innkjøringene til hver enkelt eiendom skal holdes åpne så langt det lar seg gjøre, skulle du ha spesielle behov knyttet til adkomsten tar du kontakt så finner vi en løsning. Gående skal ha mulighet til å passere anlegget så langt dette gjør seg gjøre sikkerhetsmessig. Omkjøringsmuligheter vil bli skiltet fortløpende etter som anlegget flytter på seg.

Parkering:

Parkeringen ved Langgrunna kan benyttes for beboere berørt av anlegget, her må du ha et midlertidig parkeringsbevis for perioden det gjelder. For parkeringsbevis tar du kontakt med Kommunalteknikk på: postkommunalteknikk@lorenskog.kommune.no

 

Sprengningsarbeider:

Vi er ferdig med mesteparten av sprengningsarbeider, men noe kan fortsatt forekomme. Det er satt ut rystelsesmålere på de mest utsatte husene. Det vil likevel kunne kjennes litt risting inne i huset, så se om rundt i huset om det er noe som lett kan falle ned. 

Generell info:
Martinsen & Duvholt kan også benyttes for arbeider på private stikkledninger, du tar da kontakt med Mathias på telefon 948 12 134 eller mail:
mathias@mogd.no.

Entreprenørens anleggslag har lang erfaring og de legger stor vekt på sikkerhet rundt anleggsområdene. Vi oppfordrer allikevel naboene til å holde god avstand til maskinene og respektere de oppsatte sperringene. Foreldre bør passe ekstra nøye på barna.

I anleggsperioden kan man oppleve å få brunt vann i springen, vannet er ikke farlig å drikke men vi anbefaler å utsette hvitvasken til vannet er klart igjen.

Er det noe du skulle lure på er det bare å ta kontakt med Rune på runols@lorenskog.kommune.no / 67 93 42 13.

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?