Infoskriv til innbyggere/ hjemmeboende

Klikk for stort bilde

Tiden vi befinner oss i nå, er det mange som blir mer alene enn vanlig store deler av hverdagen sin. Heldigvis har Lørenskog et varmt lokalsamfunn og det er mange som ønsker å bidra med noe positivt. I løpet av de siste dagene har mange innbyggere i Lørenskog meldt seg som frivillige og står klare til å bidra som telefonvenner/ digitale venner.  


Ønsker du å komme i kontakt med en frivillig som gjerne setter av litt tid iblant for en samtale enten via telefon eller video? Ta kontakt med frivillighetskoordinatorer: Maria Veske: 905 83 703, Trine Berglie: 975 64 084.

Ta også gjerne kontakt om du har spørsmål knyttet til annen type frivillig bistand.

Trenger du handlehjelp?

Frivilligsentralen i Lørenskog har fått i stand en avtale med Rema 1000, Metro og Norsk Folkehjelp for de som ikke har familie eller naboer som kan hjelpe dem med handling av matvarer i disse korona-tider.

Først og fremst bes alle forsøke www.kolonial.no eller www.meny.no for nettbestilling.

Lykkes ikke dette kan handlelisten sendes til frivillig@lorenskog.kommune.no. Husk å legge inn navn, adresse og mobiltlf.

Man kan også ringe telefon 67 93 44 44 mandag, onsdag eller fredag mellom kl. 09.00-12.00.

Levering skjer mandag, onsdag og fredag etter kl. 17.00. (Bestillinger må være sendt/ringt inn før kl. 12.00 disse dagene).

Varene vil bli satt utenfor døren. Norsk Folkehjelp vil ringe og melde fra når varene er levert.

Man vil faktureres for handleposens beløp på et senere tidspunkt. Selve leveringen er gratis.