Nominer kandidat til Lørenskogs frivillighetspris 2020

Lørenskogs frivillighetspris går til en lokal forening, gruppe eller person som har gjort en betydningsfull frivillig innsats i Lørenskog. Det er Lørenskog frivillighetsråd som vurderer kandidater og bestemmer hvem som blir prisvinner. Prisen består av et diplom og kr 15 000 til et selvvalgt ideelt formål, og den deles ut på Frivillighetskonferansen i Lørenskog som i år arrangeres Kjenn samfunnshus (Kjenn skole torsdag) 3. desember kl. 18.00-20.00.

Kvinneklubben mottok frivillighetsprisen i 2019 - Klikk for stort bildeKvinneklubben mottok frivillighetsprisen i 2019 Adrian Evensen   Årets tema er «Frivillighet under pandemien». Prisen går til en kandidat som har gjort en betydningsfull innsats i Lørenskog i forbindelse med koronapandemien.

Alle kan nominere aktuelle kandidater. Send inn forslag til kandidat med begrunnelse til Lørenskog frivillighetsråd ved sekretær Lillian Halvorsen på e-post lilhal@lorenskog.kommune.no innen 1. november.

For at forslaget skal godkjennes, må det inneholde en beskrivelse av det frivillige arbeidet kandidaten har gjort i forbindelse med pandemien, og en beskrivelse av hva det har betydd for de som har hatt glede av innsatsen. Fortell også om eventuell positiv betydning innsatsen har hatt for aktuell forening, for eksempel nytt tilbud, nye ferdigheter, nye frivillige og lignende. Teksten kan gjerne være kort. Det er viktig at innsatsen har foregått i Lørenskog eller vært for innbyggere i Lørenskog.

Les retningslinjer for frivillighetsprisen (PDF, 179 kB)