Ny teststasjon i Solheimveien 56

Teststasjon Solheimsveien 56Solheimsveien 56 2 - Klikk for stort bildeTeststasjon i Solheimveien 56 er under etablering.Lørenskog kommune utvider testkapasiteten med ny teststasjon ved Solheimveien 56. – Dette gjør vi for å være forberedt dersom smitten skulle øke etter påske, sier Gry Røste, direktør for helse omsorg og mestring i Lørenskog. Smittetrykket i Lørenskog ser nå ut til å flate ut, men smittetrykket er fortsatt høyt. Tidligere erfaring etter jule- og vinterferie viser at vi risikerer en økning etter påskeferien. Vi håper jo det ikke at skal skje, men vi er forberedt, om det skulle skje, sier Røste.

–  Den nye teststasjonen er foreløpig ikke tatt i bruk. Den skal testes ut før den settes i drift, hvis det blir behov for det. Med ny teststasjon kan vi doble kapasiteten vi har i dag, sier Røste. Vi har også jobbet hardt med å rekruttere og lære opp nye ansatte, før påske. Vi håper jo at smitten ikke skal øke etter påsken, men gjør den det, er vi forberedt, sier Røste.

Alle som skal teste seg skal fortsatt bruke teststasjonen ved Skårer gård. Hvis du skal benytte ny teststasjon i Solheimveien 56, vil du få tydelig beskjed om dette, når du registrerer deg for testing.Kartutsnitt Solheimsveien 56 - Klikk for stort bildeNy teststasjon for korona etableres i Solheimsveien 56.