Ruter endrer busstilbudet i Lørenskog

Fra og med søndag 30. juni setter Ruter inn nye busser, øker kapasiteten og endrer noen av traseene på Nedre Romerike. På Fjellhamar tilbyr de en bestillingstjeneste. Slik skal de få flere til å reise kollektivt.

Klikk for stort bildeTransporten kan bestilles innenfor dette området.

– Mange av våre kunder får et nytt tilbud, og vi oppfordrer alle til å ta en kikk på reiseplanleggeren vår for å se hvordan endringene påvirker dem, sier kommunikasjonssjef i Ruter, Gro Janborg. En fullstendig oversikt over ruteendringene finner du på Ruters nettsider.

Brua ved Haneborg stasjon har tillatt aksellast på seks tonn. Aksellasten og totalvekten på bussene Ruter benytter er høyere enn dette. For de reisendes sikkerhet kan ikke bussene kjøre på brua.

Lørenskog kommune har hatt en god dialog med Ruter og vi har sammen forsøkt å finne gode løsninger for flest mulig av beboerne i området.

I området Hanaborg, Fjellhamar og sentrum av Lørenskog og Strømmen vil du kunne bestille transport mandag–fredag i tidsrommet mellom klokka 9 og 17. Du må bestille transporten innen én time før du skal reise. Du hentes ved døra og blir kjørt til ønsket adresse, for eksempel til knutepunkt, handel, helsetjenester og kulturaktiviteter. Vi oppfordrer beboere på Fjellhamar til å benytte seg av dette tilbudet.