Timbuktukonserter for 3000 elever

Timbuktu - Klikk for stort bildeTimbuktu Morten Mortensen Fredag 7. september ble det, i regi av Den kulturelle skolesekken, arrangert to konserter i Kjennhallen med Timbuktu og bandet Damn for til sammen ca. 3000 elever (5.-10. trinn)..

Dette var en kjempesatsing i Lørenskog. «Vi som jobber med DKS i Lørenskog er glade og svært stolte av å få besøk av Timbuktu og bandet Damn.», sa Kjersti Østnes Eggum i DKS Lørenskog før Timbuktu gikk på scenen.

Timbuktu, Damn og elever fra musikk- og kulturskolen - Klikk for stort bildeTimbuktu, Damn og elever fra musikk- og kulturskolen Morten Mortensen Tre elever fra Lørenskog musikk- og kulturskoles fordypningsklasse – Sander Gimse, Jonas Berg Blomseth og Erlend Tveter Deilkås – var med og spilte under konserten.

Elevene hadde lært teksten til «Alle vill til himmelen, men få vill jo dø», og de var med og sang og danset mot slutten av konserten.

DKS Lørenskog vill takke alle de flinke kulturvertene ved Kjenn og Løkenåsen skoler for veldig god hjelp før, under og etter konsertene.

Konsertene ble til i samarbeid med Mats Persson og Audiens.

Fant du det du lette etter?