Vårrengjøring og lapping av veier/gangveier.

I disse dager feier og vasker vi bort vinteren. Vår første prioritet er å gjøre det enklere for de myke trafikantene, dette betyr at fortau og gangveier feies og rengjøres aller først.

Dette er Kai. Han er en av de som skal feie veiene våre. - Klikk for stort bildeDette er Kai. Han er en av de som skal feie veiene våre.

Lapping - Klikk for stort bilde Etter en vinter med mye glatt føre ligger det godt med grus og sand rundt omkring. Vanligvis  pleier vi å ha kommunen ren og pen til 17. mai, men i vinter har det vært spesielt glatt. Vi har derfor lagt igjen mer grus enn vanlig på veiene. På grunn av dette vil vårrengjøringen ta lenger tid enn normalt i år. Det er derfor ikke sikkert at vi er ferdige til 17. mai.

Denne vinteren har også vært en utfordring for veiene våre da de har blitt ekstra hullete. Vi er i gang med lapping av hullene, men det vil ta tid. For å prioritere gjør vi en vurdering av hvilke hull som er mest kritiske med tanke på trafikksikkerheten.

Framdriften på rengjøringen og lappingen vil være avhengig av hvor fremkommelig det er for oss, dvs. om det er parkerte biler i veien. Vær og føreforhold vil naturligvis også påvirke fremdriften.

Vi håper derfor at du vil ha tålmodighet med oss når det gjelder rengjøring og lapping.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med vaskejobben eller lappingen, kontakt oss gjerne:

Telefon: 67 93 42 00
E-post: postkommunalteknikk@lorenskog.kommune.no
Mitt nabolag

 

Fant du det du lette etter?