Vi har lansert Min Side – døgnåpne tjenester for deg

Klikk for stort bildeTeknologidirektør Sidsel Nordhagen håper mange innbyggere benytter seg av selvbetjeningsløsningene på Min side.Lørenskog kommune har lansert selvbetjeningsløsningen - Min Side. Her får du enkel og sikker tilgang til flere kommunale og statlige tjenester.  

Viktig del av digitaliseringsarbeidet

Lanseringen av innbyggerportalene er et viktig skritt på veien til en digital kommune, der du kan kommunisere med oss hele døgnet.

- Lanseringen av Min side er en viktig del av kommunens digitaliseringsarbeid. Min Side vil forbedre og forenkle den digitale kontakten med og informasjon til innbyggerne, sier teknologidirektør i Lørenskog kommune Sidsel Nordhagen.

- På min side får du blant annet oversikt over betalte og ubetalte fakturaer fra kommunen. Du kan søke barnehageplass og endre oppholdstider i SFO. Her finner du også alle våre digitale skjema med oversikt over dine innsendte og påbegynte skjemaer. Er du logget inn på Min side kan du også, uten å måtte logge inn på nytt, gå direkte til flere statlige tjenester som Nav, Skatteetaten, Lånekassen med mer, forteller teknologidirektøren entusiastisk.

Min side skal utvikles videre og flere tjenester kommer i tiden framover, både fra Lørenskog kommune og andre offentlige instanser. - Det vil foregå kontinuerlig  videreutvikling av Min side, og etter hvert vil du finne flere tjenester på siden, avslutter Nordhagen.

Har du innspill til tjenester du kunne ønske deg, eller andre innspill til digitale tjenester? Send inn her: minside@lorenskog.kommune.no

Pålogging finner du i toppfeltet på nettsiden.

Klikk for stort bilde

Sikker innlogging via ID-porten

Innlogging skjer på samme måte som eksempelvis Altinn via ID-porten (Bank ID, MinID etc.) som er en sikker felles påloggingsløsning fra det statlige DIFI. I tillegg er Folkeregisteret integrert for visning av utvalgt informasjon om hver person. Det du kan se når du logger deg inn er kun det som er knyttet til deg. Ingen andre har tilgang til dine data.

De kommunale tjenestene som er tilgjengelig under Min Side er:

Mine fakturaer:
Her finner du mottatte regninger/fakturaer fra kommunen tilbake til 2018 i tillegg til fakturaer som ligger til forfall. Det er den personen i husstanden som står som fakturamottaker overfor kommunen som kan se mottatte regninger og status på disse.

Mine skjema

Her ligger alle våre innbyggerskjema samlet. I tillegg finner du en oversikt over innsendte og påbegynte skjemaer hos Lørenskog kommune.

Oppvekstportalen
Når du er innlogget på Min side, vil du også være direkte innlogget i oppvekstportalen, som er et administrasjonssystem for barnehage- og SFO-plasser

Enkel tilgang til statlige tjenesteportaler på Min side
Via Min side er det også enkelt å gå videre til de statlige tjenesteportalene uten å måtte logge seg inn på nytt. Altinn, Lånekassen, Skatteetaten, Statens vegvesen og Nav tilbyr direkte innlogging. I tillegg kan du også gå videre til Min helse og Statens vegvesen, kontakt- og reservasjonsregisteret samt de digitale postkassene Digipost og e-Boks.