Salg av digitale kart

Veiledning av salg av digitale kartdata gjennom Infoland

Bestilling av kartdata

Bestilling gjøres via Infoland. Infoland finner du her.

Alle produktene blir levert elektronisk. Det er enkelt å registrere seg som kunde hos Infoland, og det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Det er garantert mulig å bestille mellom klokken 07:00 og 00:00. Utover dette er Infoland tilgjengelig så sant det ikke foregår teknisk vedlikehold.

For privatpersoner og andre uregistrerte brukere tilbyr Infoland betaling med kredittkort. Registrerte brukere faktureres etterskuddsvis.

Du som kunde velger karttype, ønsket område og format (SOSI eller DXF). Dataene leveres automatisk i løpet av en times tid.

Hva er Infoland?

Lørenskog Kommune har i samarbeid med Ambita AS tatt i bruk Infoland for betjening av uttak av digitale kartdata.

Ambita AS er ansvarlig for drift av nettstedet. Lørenskog kommune leverer opplysninger til eiendomsmeglere, bygg- og anleggsbransjen og andre profesjonelle aktører gjennom Infoland.

Kommunen oppfordrer alle disse til å benytte Infoland som bestillingskanal.

Infoland er en nasjonal formidlingskanal (nettbutikk) som gir enkel tilgang til eiendomsregisteret EDR, opplysninger fra kommuner og boligbyggelag, detaljerte kartdata og mye annet.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp så kan du ta kontakt med oss på:
telefon 67 934250 eller på e-post.

Det er fortsatt muligheten til å bestille data fra oss direkte.
Det vil da komme et gebyr på 1650 kroner i tillegg til prisen for kartdataene, som beregnes etter standard geovekstpriser.
Vi kan heller ikke garantere leveringstiden ved manuell levering.

Infoland
Supporttelefon for kunder og leverandører: 24 13 35 50.

E-post: support@ambita.com