Salg av digitale kart

Bestilling av kartdata

Lørenskog Kommune har tatt i bruk nettstedene Infoland og E-torg for betjening av uttak av digitale kartdata. Det to likeverdige løsninger og du velger selv hvem du bruker.

Alle produktene blir levert elektronisk. Det er enkelt å registrere seg som kunde hos de tjenestene og det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. 

Du som kunde velger karttype, ønsket område og format. 

e-Torg

E-Torg finner du her

Norkart AS er ansvarlig for drift av nettstedet. På e-Torg finner du digitale kart, 3D-modeller, nabovarsel – og mange andre nyttige produkter. 

Skal du bygge hus, kan e-Torg hjelpe deg med å visualisere området, arealplaner og sende nabovarsel.

Er du arkitekt eller ingeniør, kan du skaffe grunnlagsdata i både 2D og 3D for bruk i prosjektering og planlegging. 

Situasjonskart  kan du ikke kjøpe her foreløpig. Det får du bestilt i en situasjonskartpakke som kan bestilles via kommunekart. Bestilling og info for situasjonskart finner du her.

Infoland

Infoland finner du her.

Ambita AS er ansvarlig for drift av nettstedet. Infoland er en nasjonal formidlingskanal (nettbutikk) som gir enkel tilgang til eiendomsregisteret EDR, opplysninger fra kommuner og boligbyggelag, detaljerte kartdata og mye annet.

Alle produktene blir levert elektronisk. Det er enkelt å registrere seg som kunde hos Infoland, og det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Det er garantert mulig å bestille mellom klokken 07:00 og 00:00. Utover dette er Infoland tilgjengelig så sant det ikke foregår teknisk vedlikehold.

For privatpersoner og andre uregistrerte brukere tilbyr Infoland betaling med kredittkort. Registrerte brukere faktureres etterskuddsvis.

Du som kunde velger karttype, ønsket område og format (SOSI eller DXF). Dataene leveres automatisk i løpet av en times tid.

Situasjonskart  kan du ikke kjøpe her. Det får du bestilt i en situasjonskartpakke som kan bestilles via kommunekart. Bestilling og info for situasjonskart finner du her.

Trenger du hjelp?

Hvis du vil ha veiledning kan du kontakte kommunen ved geodata-avdelingen.

Kontaktpersoner:

Ann-Karin Isaksen  tlf: 907 70 741

Joachim Bredesen tlf: 474 84 935


Det er fortsatt muligheten til å bestille data fra oss direkte.
Det vil da komme et gebyr på 1650 kroner i tillegg til prisen for kartdataene, som beregnes etter standard geovekstpriser.
Vi kan heller ikke garantere leveringstiden ved manuell levering. 
 

Infoland
Supportkontakt for kunder og leverandører:

tlf: 24 13 35 50

E-post: support@ambita.com

e-Torg
Supportkontakt for kunder og leverandører:

E-post: kundestotte@e-torg.no