Kommunekart-app

Kommunens kart er tilgjengelige på nettbrett og mobiltelefoner.

 

Enda en kartapp tenker du kanskje? Vel, dette er ikke et kartet som først og fremst er beregnet for deg som trenger hjelp til å finne frem.

 

Appen gir tilgang til masse informasjon som er nyttig for deg som skal bygg, bo, kjøpe eller kanskje flytte til kommunen. Appen gir tilgang til grunnkart, eiendomskart, flyfoto, godkjente nybygg, kommuneplan og reguleringsplaner. Kommunens planarkiv med alle gjeldende dokumenter og matrikkelinformasjon er også tilgjengelig via appen – rett på din telefon.

Her kan man få dekket sin nysgjerrighet knyttet til bestemmelser og reguleringer i nabolag og finne ut hvor grensen til naboen egentlig går.
Appen har funksjonalitet for adressesøk, stedsnavnsøk, gårds og bruksnummer søk samt posisjonering. De fleste kartdataen i appen oppdateres hver dag fra kommunens geodataavdeling.

Om du ikke er lokalkjent har appen også en innbygd ruteplanlegger. 

I App-store og Google Play

Appen er lansert for Android og iOS, både for nettbrett og for smarttelefoner, og er tilgjengelig i Apples App Store og Google Play. – Søk opp kommunekart installer og velg Lørenskog kommune.

Appen er gratis.

Kartet kan også brukes i nettleseren: Kommunekart