Miljøhelse

5. Gruppebilde 2 Fjellveien.jpg - Klikk for stort bilde Lørenskog kommune ble i forbindelse med et offisielt statsbesøk av politikere og direktører fra asyl- og innvandringsfeltet i Belgia bedt av UDI om å vise delegasjonen vårt arbeid med enslig mindreårige flyktninger. I spissen for delegasjonen sto Belgias statsråd for asyl og migrasjon, Theo Francken. 

Delegasjonen for øvrig besto av Belgias ambassadør Ms Nancy Rossignol, direktører for statlige enheter for mottaksdrift og asylsaksbehandling, Justisdepartementets statssekretær Marit Berger Røsland og belgisk nyhetspresse. Lørenskog kommune tok imot ved vara-ordfører Ernst Modest Herdieckerhof, kommunaldirektør for Oppvekst og utdanning, Dagfinn Cock og leder for botiltak EM, Katrine Haugli.

Kommunen fikk æren av å vise delegasjonen vårt bemannede bofellesskap og vårt ettervernsarbeid for ungdommene som flytter ut av bofellesskapene. De fikk en orientering om hvordan vi satser på skole og utdanning for å gi dem mulighet for en økonomisk selvstendig framtid. Delegasjonen fikk også møte ungdommer som presenterte seg og sine drømmer for fremtiden, og uttrykte takknemlighet for at de var kommet til Norge.  Våre gjester var spesielt opptatt av betingelsene rundt bosettingsarbeidet vårt og hvordan ungdommene opplevde det nye livet sitt.

1. Gruppebile Østlifaret.jpg - Klikk for stort bilde

6. Kaffeseremoni.jpg - Klikk for stort bilde

4. D.C og statssekretæren.jpg - Klikk for stort bilde

2. E-M og ambassadøren.jpg - Klikk for stort bilde

3. Gruppebilde Østlifaret inne m.Francken.jpg - Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter?