Aktivitetskampanjen Sykle til jobben 2023

Logo for Sykle til jobben - Klikk for stort bilde

I år fyller Norges største aktivitetskampanje 50 år 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️😀 

All fysisk aktivitet teller i den årlige, landsomfattende kampanjen Sykle til jobben. Bli med, du også! 

Sykle til jobben er en årlig, lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse, med mål om å få flest mulig i aktivitet. 

I år har kampanjen 50-årsjubileum. Den røde tråden gjennom disse årene har vært og er fortsatt folkehelse, fellesskap, bærekraft, glede og sunt konkurranseinstinkt. Den viktigste gevinsten? Mer aktivitet, mer energi og mindre utslipp. Men du kan også vinne flotte premier i den nasjonale konkurransen og lokalt i Lørenskog.

Lørenskog kommune betaler deltakelse for kommunens innbyggere og ansatte, samt ansatte i bedrifter med adresse i Lørenskog. Du kan delta alene eller på lag med kolleger, naboer og venner. Om du er student, hjemmeværende eller av en eller annen grunn ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. 

I Lørenskog kommune trekkes hver uke gavekort på kroner 500 blant de som har registrert minimum tre aktiviteter forutgående uke. Hovedpremien er gavekort på kroner 2000. Dette trekkes blant de som har registrert minimum tre aktiviteter hver uke gjennom kampanjen. Nedre aldersgrense 15 år. 

Er du klar? Du kan finne mer informasjon og melde deg på her. Kampanjen starter 3. mai, men du kan allerede nå registrere aktivitet. Tjuvstart er den sikreste starten!

Frisklivssentralen  koordinerer også i 2023 den lokale Lørenskog-kampanjen. Har du spørsmål kan vi kontaktes på frisklivssentralen@lorenskog.kommune.no, eller telefon 67 49 50 33.

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde