Aktivitetskampanjen Sykle til jobben

Klikk for stort bildeOm du går, danser, bruker rullestol, trener styrke, sykler... Om du har hjemmekontor, jobbkontor, hjemmeundervisning, er pensjonist, permittert eller hjemmeværende... Er du over 15 år, kan du delta i Aktivitetskampanjen Sykle til jobben. Lørenskog kommune inviterer også i 2021 innbyggerne, ansatte og arbeidstakere i bedrifter hjemmehørende i Lørenskog til å delta. All aktivitet teller! Flotte premier!

Kampanjen starter 20. april. Påmeldingen har åpnet. Tjuvstart er den sikreste starten!

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

 

Klikk for stort bildeVi er klare for Sykle til jobben 2021! Lørenskog kommune Vi er klare for Norges største aktivitetskampanje Sykle til jobben 2021 og ønsker at du også blir med!

Lørenskog kommune dekker deltakeravgiften for kommunens innbyggere, ansatte og arbeidstakere i bedrifter hjemmehørende i Lørenskog. Nedre aldersgrense er 15 år.  

Delta alene eller i et lag med opp til fem personer. Få med kolleger, naboer og venner til en inspirerende konkurranse, en mulighet til å lette hverdagene i denne spesielle tiden. Husk at tjuvstart er den aller sikreste starten! Kan Lørenskog bli best i Viken i år?

Mulighet til å vinne flotte premier! I Lørenskog blir det ukentlig trukket gavekort på 500 kroner blant de som har registrert minst tre halvtimes økter uka før. Hovedpremiene er to gavekort på 1000 kroner og ett på 2500 kroner. Deltakerne måtte ha registrert minst tre halvtimes økter i uka gjennom hele kampanjeperioden for å bli med i trekningen av hovedpremiene.

 

Meld deg påSykle til jobbens hjemmeside. Her kan du også følge årets profiler for inspirasjon. For mer informasjon om kampanjen nasjonalt, se Sykle til jobben på Facebook og følg gjerne kampanjen på Instagram: @sykletiljobben.

Frisklivssentralen koordinerer også i år kampanjen i Lørenskog. Spørsmål kan sendes på e-post til frisklivssentralen@lorenskog.no, eller ring 67 49 50 33. 

Heia Lørenskog!

 

 

Klikk for stort bilde Jonas Ruud I fjor ble Sykle til jobben aktivitetskampanje ble lansert i forbindelse med åpningen av Sykkelhotellet på Lørenskog bussterminal.

Lørenskog kommune inviterte i 2020 for første gang alle kommunens ansatte og innbyggere over 15 år, samt alle arbeidstakere i bedrifter hjemmehørende i Lørenskog til å delta i kampanjen 

Kommunen dekket deltakelsen, og ønsket med dette å inspirere til aktiv reisevei, grønn mobilitet og fysisk aktivitet generelt. Om man bruker rullestol, sykler ei mil om dagen, driver styrketrening – all aktivitet teller i den årlige aktivitetskampanjen Sykle til jobben. Deltakelse er uavhengig av om man er i jobb, er arbeidsledig eller er pensjonist.

I kampanjeperioden ble det i Lørenskog ukentlig trukket gavekort på 500 kroner blant de som hadde registrert minst tre halvtimes økter uka før. Hovedpremiene var to gavekort på 1000 kroner og ett på 5000 kroner. Deltakerne måtte ha registrert minst tre halvtimes økter i uka gjennom hele kampanjeperioden for å bli med i trekningen av hovedpremiene. 

 


Klikk for stort bildeSusanne Backmann, glad vinner av hovedpremien. Privat Susanne Backman vant hovedpremien. Hun sender følgende sommerhilsen: "Tusen takk for premien jeg fikk! Det var veldig gøy å vinne! Å sykle til og fra jobben er veldig greit, man slipper å tenke på å få parkeringsplass, og i tillegg får man frisk luft og mosjon. Hodet klarner litt mens man sykler. Man slipper også å stå å vente på en buss som kanskje er forsinket. Jeg bor og jobber i Lørenskog, men jeg må betale for to soner til jobb, noe jeg mener er litt rart...

Jeg har 5 km til jobb og bruker 20 minutter. Bruker litt lengre tid når det er skolebarn på veien, eller når folk er ute med hundene sine og bruker langt bånd. Det skaper noen ganger farlige situasjoner. Jeg tror at flere hadde brukt sykkel hvis det hadde vært egne sykkelfelt og bedre tilrettelagt for sykkelparkering utenfor arbeidsplassene. Nå håper jeg på at den nye Skårersletta vil bli sykkelvennlig. God sommer!"

 

Her er noen av fjorårets deltakere som gjerne deler gleden ved å være fysisk aktiv: 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

 

I år, i en tid da mange måtte være hjemme så mye som mulig, varmet vi opp med forkampanjen Hjemmegym. Her er noen av de glade vinnerne av gavekort på 500 kroner:

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

 

Klikk for stort bildeSykkelvennlig arbeidsplass Frisklivssentralen Ahus Nordbyhagen er i denne perioden blitt sertifisert som Sykkelvennlig arbeidsplass, som den første bedriften i Lørenskog kommune og det første sykehuset i Norge. Ordfører Ragnhild Bergheim overrakte beviset.

 

 

 

Klikk for stort bildeFrisklivssentralen Lørenskog, her representert ved Marthe og May Kristin, har koordinert den lokale kampanjen. Frisklivssentralen Frisklivssentralen Lørenskog har koordinert aktivitetskampanjen i Lørenskog. Følg oss gjerne på Facebook. Her finner du for eksempel videoer til inspirasjon. Frisklivssentralen takker alle som har deltatt, og håper også at andre har funnet inspirasjon til mer aktivitet. En riktig god sommer ønsker vi alle!

Her er lenker til kart som kan være nyttige ved sykkelturer og annen aktivitet:

https://www.lorenskog.kommune.no/_f/p11/i71e96bb0-1179-4b30-879e-583bc31cefbf/sykkelkart_20182.pdf

https://kommunekart.com/klient/lorenskog/grunnkartklient

http://arcg.is/0rH9Xv