MAI-senteret

Klikk for stort bildeMAI-senteret er en åpen og levende møteplass for innbyggere i Lørenskog som har eller har hatt psykiske helseplager. Senteret arrangerer forskjellige aktiviteter. MAI-senteret har ca. 170 registrerte brukere. På vanlige hverdager er det mellom 25 og 50 personer som kommer innom. Senteret legger stor vekt på å skape et trygt miljø og å inspirere personer som sliter med psykiske helseplager til å utvikle de ressursene en har.

Aktiviteter

MAI-senteret er tilrettelagt for mange slags aktiviteter. Vi har egne rom for maling, tekstil og keramikk. Vi har treningsrom, eget husband, yogagruppe, vi går turer og spiller golf og mye mer. Kjøkkenet vårt gjør at vi kan servere lunsj hver dag.

Målgruppe

Senteret er for deg over 18 år som har eller har hatt psykiske helseplager. Det er du selv som bestemmer om MAI-senteret er noe for deg og du velger hvor mye du vil fortelle om deg selv til dem du møter på senteret.

Vi arrangerer egne UNG-kvelder hver onsdag fra 16 til 20 for unge mellom 16 og 31 år, men du som er ung er selvfølgelig velkommen alle andre tidspunkter også.

Kriterier for å motta tjenesten

MAI-senteret er for deg som bor i Lørenskog, er over 18 år og som enten har eller har hatt psykiske helseplager. Du trenger ikke henvisning fra lege eller andre for å komme hit.

Veiledning for å motta tjenesten

Senteret holder til i Skårersletta 50. Når du kommer hit for første gang kan det være lurt å gjøre en avtale slik at du blir tatt i mot av en av de ansatte.

Kontaktinformasjon

MAI-senteret Lørenskog, Skårersletta 50, 1473 Lørenskog. Telefon: 99 53 70 73 / 47 70 81 94. Send gjerne en e-post eller besøk oss på bloggen vår: www.maisenteret.no.

Uttalelser fra brukerne

  • «Jeg brukte ett og et halvt år på å komme innenfor dørene på MAI-senteret. Nå er jeg svært glad for at jeg torde det.»
  • «Her kan man komme om man har en dårlig dag eller ikke.»
  • «MAI-senteret er et holdepunkt i hverdagen. Jeg veit at jeg treffer noen jeg kan snakke med.»