MAI-senteret

Klikk for stort bildeMAI-senteret er en åpen og levende møteplass for innbyggere i Lørenskog som har eller har hatt psykiske helseplager. Senteret arrangerer mange forskjellige aktiviteter. MAI-senteret har ca. 170 registrerte brukere og på vanlige hverdager er det mellom 25 og 50 personer som kommer innom. Senteret legger stor vekt på å skape et trygt miljø og å inspirere personer som sliter med psykiske helseplager til å utvikle de ressursene de har.

Aktiviteter

MAI-senteret er tilrettelagt for mange slags aktiviteter. Vi har egne rom for maling, tekstil og keramikk. Vi har treningsrom, eget husband, yogagruppe, vi går turer og spiller golf og mye mer. Kjøkkenet vårt gjør at vi kan servere lunsj hver dag.

  • Aktivitetene annonseres på Facebook siden ukentlig.
  • Det serveres lunsj mandag, tirsdag og fredag
  • Ukeplanen utgår  

Målgruppe

Senteret er for deg mellom 18 - 67 år som har eller har hatt psykiske helseplager. Det er du selv som bestemmer om MAI-senteret er noe for deg og du velger hvor mye du vil fortelle om deg selv til dem du møter på senteret.

Kriterier for å motta tjenesten

MAI-senteret er for deg som bor i Lørenskog, er mellom 18 - 67 år og som enten har eller har hatt psykiske helseplager. Du trenger ikke henvisning fra lege eller andre for å komme hit.

 

Kontaktinformasjon

Vi er nå i en fase hvor vi har flyttet ut av Skårersletta 50 og venter på å flytte inn i kårboligen på Lørenskog bygdemuseum, Løkenåsveien 27. Vi vet ikke når lokalene er klare til innflytting. Kontakt oss på telefon 99 53 70 73 / 47 70 81 94, send gjerne en e-post eller besøk oss på Facebook

Uttalelser fra brukerne

  • «Jeg brukte ett og et halvt år på å komme innenfor dørene på MAI-senteret. Nå er jeg svært glad for at jeg torde det.»
  • «Her kan man komme om man har en dårlig dag eller ikke.»
  • «MAI-senteret er et holdepunkt i hverdagen. Jeg veit at jeg treffer noen jeg kan snakke med.»