Fjellhamar fritidsklubb

For å kunne opprettholde avstandskrav og retningslinjer for å ivareta smittevern i en periode med økt smittepress, ser vi nå på alternative løsninger for å holde kontakten med barna i perioden fremover. Det ordinære fritidsklubbtilbudet holder stengt frem til 2. desember, og vi vil gi informasjon om andre tilbud fortløpende.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Paviljongene bak Fjellhamarhallen (Marcus Thranes vei 85, 1472 Fjellhamar)
Telefon:  977 31 424 (i klubbens åpningstid)
Leder: Nasrin Salimi, e-post: nsl@lorenskog.kommune.no

Åpningstider

Klubben har åpent unntatt i skolens ferier og fridager.

Onsdag:  Juniorklubb  18.00–21.00
Torsdag:  Juniorklubb 18.00–21.00

 

Fjellhamar fritidsklubb holder åpent hver onsdag for barn fra Fjellhamar skole 4. – 7. trinn, og hver torsdag for barn fra Luhr skole 4. – 7. trinn, unntatt i skolens ferier.

På grunn av smittevernhensyn har vi redusert maks antall barn i fritidsklubben til 17 barn. Send en e-post til leder på Fjellhamar fritidsklubb, Nasrin Salimi nsl@lorenskog.kommune.no med fornavn og etternavn til både barnet og foresatte, telefonnummer til foresatte, klassetrinn og skole, slik at du blir invitert til en Spond-gruppe. Alt av påmeldinger skjer gjennom Spond. 

 

Klubben tilbyr: Playstation, Nintendo Wii, fotballspill, airhockey, TV, 3 pc-er, storskjerm, diverse spill og mange spennende konkurranser, utflukter, turer med mer.