Veiviseren

Veiviseren i 1. etasje i Lørenskog hus åpnet 30. mars 2019. Veiviseren er en møteplass for kommunens innbyggere med kafé, seniortreffsted og aktiviteter. Du kan også oppsøke informasjonspunktet som blant annet selger billetter til aktiviteter på huset.

Åpningstider 

Veiviseren - Klikk for stort bildeInformasjon og billettsalg i Veiviseren Jonas Ruud

Mandag-fredag:  kl. 11.00-15.00
   

Kafé

Hos oss får du nystekte bakevarer, småretter og snacks servert i en lun, hyggelig og moderne atmosfære. Våre flinke baristaer tilbereder et bredt utvalg av kvalitetskaffe og vi har også alle rettigheter om du ønsker et hyggelig sted å møtes før eller etter forestillinger.

Aktiviteter

Vi har et bredt og spennende program som passer for alle. Vi har faste seniortreff, nyttige foredrag for eldre, turprat og turgrupper med DNT, barselkafé, quiz, lunsjkonserter, kveldskonserter, musikkaktiviteter for de minste og litterære godbiter, for å nevne noe. Oppdatert program finner du på Veiviserens facebookside.

Kunstsalen

Klikk for stort bildeMøteplassen Veiviseren Jonas Ruud Kunstsalen er et galleri og alternativt flerbruksrom for formidling av visuell kunst, litteratur, musikk, scenekunst med mer. Salen drives av Lørenskog kunstforening og Lørenskog hus, og utstiller en rekke unike kunstutstillinger som er åpent for alle besøkende.

Her kan du også bli med på arrangementer som «Kunstsalen LIVE» - stemningsfulle konserter med dyktige og varierte artister, teste allmennkunnskapene i vår populære quiz og holde deg oppdatert gjennom et bredt utvalg av foredrag og kurs for ulike målgrupper.