Bestilling av tid i Kjenn folkebad

Tirsdag 1. juni klokken kl. 16.00 åpner vi dørene igjen, dette med de retningslinjer som gjelder under pandemien. Det betyr at vi har begrenset kapasitet og at vi tar imot i puljer.  

Alle som ønsker å svømme på Kjenn folkebad må booke tid på vår bookingside. Det vil være mulig å booke seg inntil 7 dager fram i tid. For å booke tid må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort. Dette gjøres ved å bruke bankkort eller vipps. Du mottar en QR-kode som er din nye billett på e-post og sms.

Alle som ønsker å svømme på Kjenn bad må heretter booke tid på vår nye nettside. Det vil være mulig å booke seg inntil 7 dager fram i tid.

For å booke tid må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort. Dette gjøres ved å bruke bankkort eller vipps. Du mottar en QR kode som er din nye billett på mail og sms. Den skannes i porten hos oss.

Kjøp av enkeltbilletter

Man går direkte inn i booking-kalenderen, booker tid og betaler billettene med bank eller vipps.

Kjøp av klippekort

Man kjøper klippekortet først og booker deretter tid i booking-kalenderen. Bekreftelse og billett kommer på mail og sms.

Har du klippekort hos oss fra før, så kan du også bruke det. Du må komme oss innom på Kjenn bad og oppdatere informasjonen som er registrert på deg slik at du kan bruke det på nettet. Framover så kjøper man digitale klippekort på nettsiden.

Pensjonistsvømming og morgenbad

Pensjonistsvømming og Morgenbad ligger litt lenger ned på bookingsiden, under booking-kalenderen som egne arrangementer.

Er det noen som har problemer så hjelper vi deg gjerne. Da kan du komme innom oss i åpningstiden så kan vi hjelpe deg med å booke tid.