Bestilling av tid i Kjenn folkebad

Kjenn folkebad er stengt for publikum fra og med 12. november som følge av smittevernstiltak mot covid-19.
Tilbud som skolevømming, svømmekurs og svømmetrening for barn under 20 år holdes åpent.

Nå er vår nye bookingside åpen!

Siden finner du på kjennfolkebad.no.

Første tilgjengelige bookingmulighet vil være onsdag 4. november. Dette er fordi vi må utføre nødvendig vedlikehold tirsdag 3. november, og holder derfor stengt.

Alle som ønsker å svømme på Kjenn bad må heretter booke tid på vår nye nettside. Det vil være mulig å booke seg inntil 7 dager fram i tid.

For å booke tid må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort. Dette gjøres ved å bruke bankkort eller vipps. Du mottar en QR kode som er din nye billett på mail og sms. Den skannes i porten hos oss.

Kjøp av enkeltbilletter

Man går direkte inn i booking-kalenderen, booker tid og betaler billettene med bank eller vipps.

Kjøp av klippekort

Man kjøper klippekortet først og booker deretter tid i booking-kalenderen. Bekreftelse og billett kommer på mail og sms.

Har du klippekort hos oss fra før, så kan du også bruke det. Du må komme oss innom på Kjenn bad og oppdatere informasjonen som er registrert på deg slik at du kan bruke det på nettet. Framover så kjøper man digitale klippekort på nettsiden.

Pensjonistsvømming og morgenbad

Pensjonistsvømming og Morgenbad ligger litt lenger ned på bookingsiden, under booking-kalenderen som egne arrangementer.

Er det noen som har problemer så hjelper vi deg gjerne. Da kan du komme innom oss i åpningstiden så kan vi hjelpe deg med å booke tid.