Ofte stilte spørsmål om Kjenn folkebad

Hvor dypt er bassenget?

Bassenget er 3,2 meter på det dypeste og 0,85 meter på det grunneste.

Hva er temperaturen i vannet?

Temperaturen i vannet er 28 grader.

Kan man ha med små barn til Kjenn folkebad?

Ja det kan man, men de aller minste kan bli litt kalde og de må ha på seg flyteelementer og være i vannet sammen med en svømmedyktig voksen.

Er det badstue på Kjenn bad?

Vi har to badstuer, en i damegarderoben og en i herregarderoben. De holder 85 grader.

Har du glemt igjen noe hos oss?

Har du glemt noe hos oss må du ta kontakt direkte med folkebadet i åpningstiden på telefon 468 25 874 eller komme innom oss i åpningstiden.

Ikke vent for lenge før du tar kontakt eller kommer, for vi fjerner gjenglemte saker ved jevne mellomrom. Sokker, undertøy og strikker oppbevares ikke.

Gjester og badende har ansvar for egne eiendeler.

Kan man feire fødselsdag på Kjenn folkebad?

Mange vil feire bursdag hos oss, og det kan man gjøre. Vil gjerne vite på forhånd hvor mange som kommer, og hvor mange voksne som er med for å passe på. Kontakt oss på telefon 468 25 874.

Det er dessverre ikke anledning til å spise kaker eller annet hos oss, så da må man fortsette feiringen et annet sted etter at man har badet.

På grunn av korona kan man for tiden ikke feire bursdag på Kjenn folkebad. Ta kontakt direkte med folkebadet ved eventuelle spørsmål på telefon 468 25 874.

Kan grupper/idrettslag komme til Kjenn folkebad?

Hvis man kommer med større grupper er det viktig at vi får beskjed på forhånd. Hvor mange og hvor gamle de er, samt hvor mange voksne som er med for å passe på.

Kontakt oss på telefon 468 25 874.

På grunn av korona kan vi for tiden ikke ta imot store grupper. Ta kontakt direkte med folkebadet ved eventuelle spørsmål på telefon 468 25 874.

Arrangerer dere svømmekurs?

Har du et barn som trenger svømmekurs? På Kjenn bad har vi ikke svømmekurs, men du kan kontakte Lørenskog og Rælingen kappsvømmerklubb på denne siden: http://lrk.no/svommekurs