Næring - Næringslivet i Lørenskog

Klikk for stort bilde

Lørenskog er fra gammelt av en industrikommune, som nå gjennomgår en modernisering ved etablering av et nytt sentrum bestående av boliger, kontorer, forretninger, kulturinstitusjoner, parker og kollektivknutepunkt. Næringslivet vil være en helt sentral aktør i dette arbeidet.

En rekke store firmaer har de senere årene flyttet til Lørenskog, som er en del av bolig- og arbeidsmarkedet i Osloregionen. Vi ønsker at både næringslivet og de ansatte finner seg til rette i Lørenskog. Vi kan by på sentral beliggenhet i forhold til Oslo, Oslomarka og viktige kommunikasjonsårer. Med tog tar det 22 min til Gardermoen og 17 min. til Oslo S. Samtidig kan vi by på et sterkt organisasjonsliv, et flerkulturelt miljø og grønne omgivelser. 

Vi har et klart inntrykk av at de næringsdrivende som har etablert seg i Lørenskog oppfatter oss som en næringsvennlig kommune hvor det legges vekt på rask, grundig og ryddig saksbehandling. 

Lørenskog kommune har 39 823 innbyggere og 18 000 arbeidsplasser. Lørenskog har sterke fagmiljøer innen medisin, logistikk og handel, og har spesielt mange ansatte innen helse- og sosial. Det er naturligvis A-hus som trekker opp.

Lørenskog har den høyeste arbeidsmarkedsintegrasjonen av kommunene i det svært sammenvevde arbeidsmarkedet i Akershus og er nr. to på landsbasis.

Fant du det du lette etter?