Lørenskog sykehjem

 

Klikk for stort bildeLørenskog sykehjem

Nøkkelinformasjon

Lørenskog kommune er nabokommune til Oslo i nordøst og beliggenheten gir flotte muligheter for rekreasjon - og friluftsaktiviteter. Lørenskog sykehjem er et veldrevet og godt etablert sykehjem som satser mye på opplæring og utvikling. Sykehjemmet består av 7 avdelinger med til sammen 156 plasser. To av avdelingene, Losbyveien og Finstad befinner seg i Losbyveien 32.

Sykehjemmet ligger med kort avstand til Triaden Lørenskog storsenter med gode bussforbindelser og parkeringsmuligheter. Vi har flotte opparbeidede uteområder og en sansehage tilpasset brukere med funksjonsnedsettelser. 

Les mer om avdelinger ved Lørenskog sykehjem.

Les mer om dagsentertilbudet ved Lørenskog sykehjem.

Kontaktopplysninger

Resepsjonen er åpen fra klokken 10.00-14.00 daglig og har telefonnummer 67 91 59 50. Administrasjonen har kontortid 08:00-16:00 (vintertid) og 08:00-15:00 (sommertid)

E-post: lorenskog.sykehjem@lorenskog.kommune.no

Institusjonsleder Arnfinn Gisleberg kan treffes på  telefon 67 91 59 99

Førstekonsulent Lisbeth Stenshagen telefon 463 09 243 kan svare på spørsmål vedrørende beregning for opphold ved sykehjemmet.  

Ønsker du å søke om helse og omsorgstjenester?

Du finner søknadskjema for helse og omsorgstjenester her (elektronisk versjon, papirversjon).

Trenger du informasjon om betalingssatser i Lørenskog kommune, klikk på linken:

Tilbud ved Lørenskog sykehjem

Restaurant Oasen

Klikk for stort bilde 

Det er med stor glede Lørenskog sykehjem ønsker velkommen til pasient og pårørende restaurant. Restauranten vil fremover ha åpent én kveld i måneden.

Kjøkkenet på Lørenskog sykehjem disker opp med en tre retters meny hvor det kan velges mellom kjøtt eller fisk som hovedrett. Dere vil få en meny ved bordet- akkurat som på en hvilken som helst flott restaurant. En servitør vil ta imot din bestilling ved bordet.

Dette er et tilbud til pasienter på Lørenskog sykehjem og Finstad/Losbyveien i følge med pårørende, eller en frivillig. 

Det vil bli to bordsetninger, en kl. 17 og en kl. 18, ønsket tid oppgis ved bordreservasjon. Begge bordsetninger kan sitte til senest kl.20.00.

Første restaurantkveld blir: Torsdag 7.november kl 17

 

 

 

Vi ber om at reservasjoner gjøres på mail til lorenskog.sykehjem@lorenskog.kommune.no eller på telefon 67 91 59 50. Dato, tid og meny legges ut på vår facebookside og her på hjemmesiden til Lørenskog sykehjem i forkant av hver restaurant. Husk å oppgi eventuelle allergier når dere reserverer bord. Dere får meny og bestiller maten dere ønsker ved bordet på restauranten.

Vi vil i forkant av restaurantkveldene legge ut informasjon om påmelding på sykehjemmene sin facebookside, vår hjemmeside, og vi henger oppslag i avdelingene. I tillegg sender vi ut SMS til alle pårørende.

Pasienter spiser gratis. Pårørende betaler 50 kr for forrett, 150 for hovedrett og 50 kr for dessert. Det er valgfritt hvor mange retter den enkelte ønsker å bestille. Mineralvann kr 35, vin kr 65 pr glass, vin 300 pr flaske, vi serverer rødvin og hvitvin.

Restauranten har kapasitet på 10 bord- førstemann til mølla prinsippet gjelder. En pasient kan be med seg inntil 7 personer. Vi har bord som tar fra 2- 8 personer. Betaling med kort eller kontant på restauranten.

Hjertelig velkommen til Restaurant Oasen 😊

Har du spørsmål? Ta kontakt med Solveig Lønseth på tlf. 92 23 18 07 eller mail: sollon@lorenskog.kommune.no

 

Aktivitetsprogram

 

 

Måltider og kafeteria

Alle måltider tilberedes av sykehjemmets eget kjøkken og serveres på avdelingene.

Måltidstider:

Frokost: Mellom kl. 08:30 og 10

Lunsj: Mellom kl. 12-13

Middag: Kl. 15:30

Kveldsmat: ca kl 19:30

Det er også mulighet for tidlig frokost og senkvelds for de som ønsker dette.

I hovedområdet ved resepsjonen finnes Oasen kafeteria som har åpent mellom kl 11-13 alle hverdager. Her får du kjøpt salater, påsmurt, vafler, varmretter og snacks.

Lørenskog sykehjem har eget kjøkken som også kan levere mat på bestilling. Kontakt kjøkkenet på telefon 67 91 59 84 

Frisør og fotterapeut

Frisør:

Lørenskog sykehjem har frisørsalong som drives av Brigitte Laengen. Hun har tilbud til både beboere, pårørende, personalet og andre som måtte ønske hårpleie. Utgiftene dekker den enkelte selv. For timebestilling kan Birgitte kontaktes på telefon 997 07 516 mandag, onsdag og torsdag. Ved avdelingene i Losbyveien 32 drives frisørsalongen av Heidi Skaarer som kan treffes på telefon 906 80 156

Fotterapeut:

Heidi Høiseth driver som fotterapeut ved Lørenskog sykehjem. Hun har tilbud til både beboere, pårørende, personalet og andre som måtte ønske fotpleie. Utgiftene dekker den enkelte selv. For bestilling av time kan Heidi kontaktes på telefon 450 35 964 mandag, tirsdag og torsdag.

Vasking og merking av privat tøy

Pårørende eller pasienten selv sørger for innkjøp av privattøy. Tøyet må tåle 40 graders vask i maskin og ved kjøp av ulltøy bør også disse kunne vaskes i maskin. Sykehjemmet har flere ganger i året besøk av firmaer som selger klær.

Pårørende har ansvar for å merke privat tøy og våre ansatte kan også hjelpe til. Langtidsbeboere får utdelt et tøynummer som skal sys inn i alle plagg. Sykehjemmet kan dessverre ikke ta ansvar for umerket tøy eller tøy som ikke tåler 40 graders maskinvask.

Verdisaker

Sykehjemmet kan være behjelpelig med å oppbevare smykker eller andre verdigjenstander, men vi oppfordrer til at pasientene ikke har for mange verdifulle ting med seg hit, da det kan bli borte. Vi kan være behjelpelig med å oppbevare pasientens lommepenger men oppfordrer til å ikke ha større pengesummer. Sykehjemmet kan ikke ta ansvar for penger som blir oppbevart på rommet.

Alle private gjenstander bør merkes med navn: briller, håndvesker og sko kan merkes med initialer, slik at det blir lettere for oss å finne tilbake til rett eier.

Det er bare fint om de som bor her har med seg noen private ting hjemmefra for å skape det "hjemmekoselig" på rommet sitt. Av brannvern hensyn er det fint om man unngår å ta med større møbler. Ta gjerne med pyntegjenstander og bilder. Det er tilrettelagt for Tv på alle rom. Sykehjemmet har kabel-TV med grunnpakke og dekker TV-lisensen til beboere med fast plass. Beboernes private TV-apparater bør være av nyere årgang på grunn av brannfare.

Leger

Vi har 2,2 årsverk leger knyttet til sykehjemmet og disse dekkes for tiden av Overlege Per Aarhaug , sykehjemslege Liudmyla Shevchenko og sykehjemslege Michael Donkor-Leh.

Frivillig arbeid og aktiviteter

Å være frivillig besøksvenn er en flott tjeneste å gi et medmenneske, og man får alltid noe godt igjen for det selv også.  Du kan være med å skape den store forskjellen. Vi ønsker å tilby våre beboere omsorg og aktiviteter som er tilpasset deres egne interesser og behov. Vi har derfor bruk for mennesker med ulike interesser som beboerne kan få glede av. 

I prinsippet kan alle med overskudd og lyst være frivillige. Kunne du tenke deg å høre mer om frivillighet? Ta kontakt med frivillighetskoordinator Maria Veske på telefon 905 83 703.