Utekontakten - Oppsøkende ungdomsarbeid

De ansatte i utekontakten - Klikk for stort bilde Jonas Ruud - Lørenskog kommune Utekontakten i Lørenskog oppsøker ungdom mellom 13 og 23 år. Du treffer oss i sentrum, på VOLT, på skolene eller du kan komme innom. Vi tilbyr samtaler, gruppevirksomhet/kurs eller følge til andre hjelpeinstanser om du ønsker det, og vi har taushetsplikt.

Utekontakten er et frivillig tilbud og du bestemmer selv om du vil ha kontakt med oss. Her er det voksne du kan prate med, og vårt mål er at du som ungdom i Lørenskog skal ha det bra. Vi er vant med og liker å snakke med ungdom om ting dere er opptatt av. 

Les: Vi ble med utekontakten på vakt.

Ring, send SMS, e-post eller ta kontakt med oss via facebook. Det er også mulig å stikke innom våre lokaler i Gamleveien 83B, men husk at vi er så mye som mulig ute.

Du kan snakke med oss om alt!

Vennskap og konflikter
Mobbing og krenkelser
Seksualitet og legning
Rusmidler og festing
Vold, sinne og slåsskamper
Konflikter hjemme
Økonomi og bolig
Jobb og skole
Psykisk helse
Stress, angst og depresjon
Kropp og doping
Fritid og aktiviteter

Det du er opptatt av som ungdom!

Det vi ikke kan nok om som utekontakter, kan vi hjelpe deg med å finne hjelp til hos helsestasjon for ungdom, forebyggende psykisk hjelpetjeneste, NAV, barnevern, Aktivitetshuset VOLT, forebyggende politi eller andre steder. Vi kan følge deg dit og hjelpe deg med å komme i kontakt.

Utekontakten bidrar også med foredrag og informasjon til elever og foreldre om tematikk som er aktuell for ungdom. For eksempel rustrender, konflikthåndtering, nettvett etc.

Dersom du trenger akutt hjelp tar du kontakt med politiet på telefon 02800 eller på nødnummer 112. Du kan også ringe alarmtelefonen for barn og unge på 116 111.

Konstituert leder for utekontakten: Trude Bergersen

Åpningstider

Mandag 09.00-21.30
Tirsdag   09.00-15.30
Onsdag  09.00-21.30
Torsdag  annenhver uke
9.00-15.30 og 9.00-21.30
Fredag 09.00-15.30
Annehver fredag kveld kl. 18.00-00.30

Det hender at vi er på kurs, møter eller er stengt.  Da vil telefonen være skrudd av.
Vi ringer opp så fort vi er tilbake på jobb.

Felles mobil: 90 27 02 26

E-post: utekontakt@lorenskog.kommune.no

Facebook: https://www.facebook.com/UtekontaktenLorenskog/