Dunya

Dunya er et gratis hip-hop/urban musikktilbud der vi tar utgangspunktet i deg og din musikk, og veileder deg rundt dine ideer og mål. Hos oss får du hjelp med alle stadier i prosessen fra å skrive de første linjene eller tilbakemelding på en track eller beat du har laget. 

Å skrive ned følelsene, historiene og ideene du bærer på er ikke like lett for alle. Derfor har vi lyst til å gi deg den utviklingen og veiledningen du trenger for å gå fra idé til ferdig produsert låt, i et miljø med andre unge. På Dunya er det fritt og trygt å dele det du holder på med. Våre veiledere er fremadstormende, unge artister som er interessert i være med på din musikalske reise og kreative prosess. Dunya tilbyr ingen formell undervisning, men baserer seg på 1-til-1 sessions. 

Dette får du:
Når du booker tid på Dunya blir du satt opp på to datoer. Første session settes av til tekst, veiledning og innspilling. Andre session er til miksing og produksjon av låta. 

Dunya er satt opp slik for at du skal få mer tid i studio og kunne vokse som artist, gjennom å få større musikkforståelse og delaktighet i gjøre din egen låt ferdig. Når du booker tid på Dunya forplikter du deg til å være i studioet to uker på rad slik at du skal bli så fornøyd med resultatet som mulig.

På Dunya er det også mulig å delta på workshop/kurs skreddersydd for hip-hop miljøet på Volt med dyktige og relevante workshopholdere utenfra.

Dette får du veiledning i:

  • Låtskriving
  • Miksing
  • Tilbakemelding på tekst, tracks, beats du har laget

Når:
Dunya foregår i studioet på Volt hver tirsdag fra kl.16.00 - 20.00 (fordeles på to artister per gang)

Slik booker du en session

SEND DM TIL DUNYA FOR Å BOOKE SESSION

Veiledere/instruktører:
Liam «Lakey» Lake, Patrick Voisey og Stian Eriksen
 

Dette forventer vi av deg

Aktivitetshuset Volt er et 100 % rusfritt sted med nulltoleranse for bruk eller oppbevaring av rusmidler. Vi har en øvre aldersgrense på 25 år. Å holde på med musikk kan være tidkrevende. Derfor forventer vi at du er motivert og interessert i å jobbe med musikken din, og at du stiller til avtalt tid. Vi forventer at du møter opp åpen og samarbeidsvillig, uansett nivået du er på.